Ioana Maria Moldovan, o mamă de nota zece: «Eu şi fiul meu suntem lipiţi ca timbrul de scrisoare»

f115-special-4.-2col-.jpg

Ioana Maria Moldovan, cu soţul şi fiul ei

Adio vacanţe în doi! De un an şi opt luni, de când au devenit părinţi, Ioana Maria Moldovan şi Marian nu au mai plecat nicăieri fără fiul lor, Andrei. Ultima escapadă a fost în septembrie, pe litoralul românesc.

„Suntem nedespărţiţi. Cel puţin eu cu Andrei suntem lipiţi ca timbrul de scrisoare. Vacanţele cu minunea noastră sunt frumoase, au farmecul lor, dar sunt şi o provocare, începând de la pregărirea bagajului şi până la faptul că ajungem să plecăm cu toată casa după noi”, spune Ioana Maria Moldovan, prezentatoarea “Focus din Inima României” de la Prima TV. Nu s-au aventurat niciodată prea departe de Bucureşti. În ultimii doi ani, toate vacanţele lor au fost în ţară, pentru mai multă siguranţă.

f215-special-fb_img_1570105517258.jpg

Plajă liberă, linişte, soare şi apă caldă. Ce poţi să-ţi doreşti mai mult de la litoralul românesc?!

“Vara aceasta am fost norocoşi, căci am avut parte de două vacanţe: una în august, în Ardeal, şi alta acum, în septembrie, la mare. Ne-am dorit vacanţe liniştite, fără prea multă lume şi agitaţie, doar cu soare şi program de voie. Şi fix de asta am avut parte, mai ales că vremea a ţinut cu noi. Plaja de la Mamaia Nord cu nisip fin a fost doar a noastră, marea călduţă, iar soarele ne-a răsfăţat cu razele lui şi ne-a colorat uşor pielea”,  spune prezentatoarea tv.

f315-special-5.-2col-.jpg

Andrei s-a simţit perfect la malul mării

Fiecare zi şi-au petrecut-o la plajă, au făcut castele de nisip, au înălţat zmee, s-au bălăcit şi au dormit pe plajă. Iar la finalul zilei, Andrei, fascinat de mare, plângea că n-ar mai fi plecat la culcare.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1