Ei sunt noii jurați de la "MasterChef". Surpriza de la lansarea grilei de toamnă a PRO TV

juriu_masterchef.jpg

juriu masterchef
Acesta este noul juriu MasterChef
Foto: Gheorghe Chelu

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

După plecarea lui Adrian Hădean din juriul "MasterChef" s-au vehiculat numele mai multor persoane care i-ar putea lua locul în celebra emisiune culinară. Lansarea grilei de toamnă a celor de la PRO TV a adus o surpriză. Printre cei care au luat parte la evenimentul de marți, 30 august, s-a numărat și jurnalistul Răzvan Exarhu. Iată că toți cei trei membri ai juriului au fost înlocuiți. În locul lor au venit trei fețe noi: pe lângă Răzvan Exarhu, au apărut în peisaj Liviu Popescu și Samuel Le Torriellec.

Răzvan Exatrhu este cel mai cunoscut pentru publicul român. Pe lângă faptul că este blogger, jurnalist și producător de emisiuni radio și tv, Exarhu este un bucătar priceput. Este pasionat de gătit, iar arta oratorică nu-i este străină, precum nici lumea televiziunii, căci a realizat "România delicioasă" de la TVR 2.

Lansarea grilei de toamnă a celor de la PRO TV s-a făcut în studioul în care se filmează "Vocea României". Vedetele postului au luat loc frumos în sală, dar pe lângă ei și cei câțiva jurnaliști prezenți, a fost zărit și Răzvan Exarhu. Despre el s-a spus  acum ceva vreme că ar intra în marea familie PRO pentru a deveni unul dintre noii jurați de la "MasterChef".  Deși emisiunea a fost amânată pentru anul următor, tocmai din cauza problemelor ivite în juriu și a concurenței cu "Chefi la cuțite", emisiunea de la Antena 1 care vizează captarea aceluiași segment de public, venirea bloggerului la "MasterChef" va aduce un plus de popularitate show-ului în lumea online.

Exarhu nu este străin de emisiune

exarhu_masterchef.jpg

razvan exarhu masterchef
Răzvan Exarhu a fost invitat special la "MasterChef" în noiembrie 2015
Foto: PRO TV

 

Întrebat de Petrișor Obae de la Pagina de Media dacă se află la studioruile PRO TV pentru că a fost cooptat la "MasterChef", Exarhu s-a limitat la a zâmbi ghiduș și a spune doar: “Eh, de unde atâta noroc pe mine?”. Cu toate acestea, cei de la PRO au anunțat oficial că Exarhu este unul dintre jurați. El a mai fost în cărţi pentru acest post, dar a fost respins de producătorii care și-au reevaluat decizia.

În 2015, Răzvan Exarhu a fost în platoul de la "MasterChef", în postura de invitat special. El a fost cel care a venit cu o rețetă complicată pentru concurenții aflați la Testul sub Presiune: biban cu conopidă în trei feluri și pesto de pătrunjel. Ideea lui Chef Răzvan i-a pus în dificultate pe cei aflați în cursa pentru marele premiu, căci unul dintre favoriții de la acea vreme, Iulian, a părăsit competiția, întrucât nu s-a ridicat la nivelul așteptărilor impuse de propunerea gastronomică a lui Exarhu.

Liviu Popescu și Samuel Le Torriellec

juriu.jpg

juriu masterchef
Juriul noului sezon "MasterChef"
Foto: Gheorghe Chelu

 

Ceilalți doi jurați nu sunt vedete tv, dar sunt cunoscuți în peisajul monden bucureștean. Liviu Popescu este unul dintre patronii clubului Fratelli și prieten cu juratul de la "Bake Off România", Tudor Constantinescu. De asemenea, francezul Samuel Le Torriellec, îndrăgostit de România și de o româncă, este chef la L'Atelier - l'art culinaire, unul dintre locurile frecventate de lumea bună din Capitală.

 

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

  • adrian hadean

    Chef Adrian Hădean este unul dintre cei trei jurați ai concursului culinar „Masterchef”, de la Pro Tv. Totuși, se pare că bucătarul nu va mai apărea în noul sezon al emisiunii.

  • vocea romaniei

    Chiar dacă au fost anunţate cu mare tam-tam, emisiunile “Vocea României Junior” şi “Master Chef” nu vor intra în grila de toamnă la Pro TV. Click! a aflat de ce aceste show-uri au fost puse, deocamdată, pe lista de așteptare.

  • Deşi Patrizia Paglieri e ditamai chef-ul, iar ea doar o câştigătoare a emisiunii ”Masterchef”, la PRO Tv, se pare că italianca i-a furat proiectul ”Academia Culinară”. Mai mult, bruneta l-ar fi prezentat deja aceloraşi firme cu care Aida are contract de trei ani. ”Nu este un om corect!”, a izbucnit Parascan.

  • Când nu dă note concurenţilor de la “MasterChef”, Adrian Hădean găteşte. Nu ca să ne arate nouă cum se face, ci pentru că asta e viaţa lui. Joi, 16 decembrie, a pregătit trei feluri de mâncare pentru bătrânii cu venituri mici din Bucureşti. A primit 100 de „Da” de la vârstnici şi tot atâtea cereri de a fi şi de Crăciun bucătarul lor.

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5