Este ca un titirez! Marina Voica dansează desculță pe nisip, la 81 de ani

18-19-4-col-marina-voica-1.jpg

Marina Voica s-a bucurat de mare şi de razele soarelui
Foto:Arhivă personală

Marina Voica a împlinit luni 81 de ani, sărbătoare care a prins-o la malul Mării Negre. Îmbracată într-o ținută albă, solista, care interpretează impecabil piesa ”Și afară plouă, plouă”, a dansat desculță, pe nisip. Fotografiile ei fac furori, pe Internet.

“Timpul nu iartă pe nimeni!” este o vorbă din popor care i se potrivește de minune Marinei Voica. Parcă săptămâna trecută avea douăzeci de ani, ieri avea patruzeci și iată că luni a împlinit 81 de ani. Însă, vârsta nu o doboară, dar nici nu o demoralizează deloc pe îndrăgita cântăreață. “Tocmai am ajuns de la mare, din concediu. Ieri am avut mai multe filmări și așa mi-a trecut ziua de naștere. Am stat zece zile la mare, a fost foarte bine, m-am bronzat. Am fost cu o prietenă pe Litoral cu care merg de mai mulți ani și ne simțim bine una în compania celeilalte. Am primit foarte multe flori, dar și un tort delicios. Am avut o zi frumoasă”, a declarat Marina Voica pentru Click!

18-19-2-col-marina-voica-2.jpg

Marina Voica are o siluetă de invidiat la 81 de ani
Foto:Arhivă personală

Îndrăgita artistă se poate lăuda cu un trup de manechin și la această vârstă venerabilă. Ea ne-a dezvăluit secretele de frumusețe: ”Din punctul meu de vedere cele mai importante sunt picioarele, sunt zile când fac și câte 100 de genuflexiuni. Nu fac și abdomene, pentru că nu am nevoie. La vârsta mea ridic un picior până la nas, am un corp foarte elastic, mai ales că am făcut gimnastică, în tinerețe. Sunt atentă și la alimentație, îndeosebi supă de găină cu tăieței”. Marina, care în copilărie a practicat gimnastica de performanță, nu renunță nici acum la pantofii cu toc, la spectacole, cântând și dansând ca o tinerică: ”Îmi place să urc pe scenă încălțată cu pantofi cu toc înalt, așa este elegant. Înainte de show-uri, merg prin curte cu încălțămintea de scenă, ca să-mi obișnuiesc picioarele!”, a mai adăugat Marina.

Deși are 81 de ani, ea nu a apelat nici măcar la vopsea de păr: ”Asta e culoarea mea de păr, încă nu am albit de tot, am avut noroc. Nu mi-am făcut nici o operație estetică, mi-a fost teamă”. 

Loading...

Citește și