Emoţionant! Anca Pandrea, cu tort de ciocolată la mormânt la Iura

anca-pandrea-iurie-darie.jpg

anca pandrea iurie darie boala
Anca Pandrea, pe vremea când era fericită alături de Iurie Darie
Foto: Arhivă personală

Nu trece an, de când a rămas singură, fără ca Anca Pandrea (72 de ani) să nu meargă la mormântul iubitului în ziua în care altădată chefuiau cu tort aniversar şi invitaţi celebri.

Pe 14 martie, regratatul Iurie Darie ar fi împlinit 89 de ani, iar femeia care l-a iubit ca pe ochii din cap nu-i duce colivă, ci tort şi şampanie. Mai mult, ea va comanda şi mucenici moldovenești, căci pe 9 Martie se sărbătoreşte ziua Sfinţilor 40 de mucenici. ”Merg să comand mucenici modovenești, că așa îi plăceau lui Iura, el era basarabean, apoi voi comanda şi tort. Lui îi plăceau torturile de ciocolată și cele cu fructe, așa că voi cumpăra două. Știu o patiserie din Dorobanţi unde se fac mucenici foarte buni, cu miere. O să iau și 2-3 sticle de șampanie și o sticlă de coniac, că lui îi plăcea din când în când să bea un coniac bun. Chiar dacă e post, nu e păcat să mănânci, căci altfel jigneşti gazda. Evenimentul are loc la mormânt, unde doarme el (n.r. cimitirul Sf. Vineri), unde se odihnește dragostea mea. Ar fi împlinit 89 de ani”, ne-a spus printre lacrimi, Anca Pandrea.

8-9-vedete-4.jpg

Şi în februarie 2017, când a împlinit ea 71 de ani, Anca Pandrea a mers cu tort la mormântul lui Iura
foto: CLICK!

În plus, actrița mai are și acum bradul de la Crăciun în casă. ”O să scot brăduțul din casă după ziua lui, e împodobit cu fotografii cu mine și cu Iura. Eu nu mai pun globuri de când a plecat el”, mai spune Anca Pandrea. Iurie Darie s-a stins pe 9 noiembrie 2012, la 83 de ani.

 

 

Loading...

Citește și

  • Îl iubeşte nespus şi după ce moartea i-a despărţit, aşa că ieri, de ziua ei, Anca Pandrea nu a vrut decât să fie alături de Iurie Darie. Actriţa a mers cu tort şi şampanie la cimitirul Sfânta Vineri, acolo unde e îngropat actorul.

  • anca pandrea poze iurie darie cimitir parastas

    Durere mare în sufletul Ancăi Pandrea, care nici acum la cinci ani de la dispariţia lui Iurie Darie nu s-a resemnat. Actriţa a făcut sâmbătă (4 noiembrie) parastas mare pentru bărbatul pe care l-a venerat. A plâns la mormânt şi a vorbit cu cel despre care obişnuia să spună că este sufletul ei pereche.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1