Emoţii pentru Dan Negru! A fost naş la nunta unui prezentator radio

dan_negru.jpg

Dan şi Codruţa Negru au fost naşii de cununie ai lui Răzvan Popescu
Foto: Facebook

Dan Negru şi soţia sa, Codruţa, au fost naşii de cununie ai lui Răzvan Popescu, prezentatorul de la Radio Zu.

Răzvan şi soţia lui, Angela, s-au cununat religios sâmbătă, la biserica Izvorul Tămăduirii din Bucureşti. 

La nuntă au fost invitaţi colegi de-ai lui Răzvan, nume sonore din media românească. Printre vedetele care au patricipat la eveniment s-au numărat Alessandra Stoicescu şi soţul ei, Mihai Morar, Cornel Palade, dar şi Mirela Boureanu Vaida, care a şi cântat la petrecere. 

Dan a postat mai multe imagini de la nuntă pe contul său de Facebook, atât din  timpul ceremoniei religioase, cât şi de la petrecerea ce a urmat.

"Evanghelia vorbeşte de piatră, pentru că pe nisip se năruiesc toate. De aici vorba cu casa de piatră. Azi i-am fost naş lui Popescu Răzvan", a fost primul mesaj lăsat de Dan Negru pe site-ul de socializare.

nunta_razvan_popescu.jpg

Dan a petrecut alături de colegii lui de la Antene, printre care Alessandra Stoicescu şi Mirela Boureanu Vaida
Foto: Arhiva personală

A doua zi, el a postat un nou mesaj: "La nunta lui Popescu, spre dimineaţă ne-am amintit că FIX acu' un an am dansat la nunta Sandrei Stoicescu...Tot cu Mirela Boureanu Vaida care mă uimeşte mereu cu energia ei...E adevărat, acu' energia era dublată de un bebe la cutie..."

nunta_razvan_popescu1.jpg

Răzvan Popescu s-a căsătorit religios cu Angela sâmbătă
Foto: Arhiva personală

 

Loading...

Citește și

  • Le-a pus Dumnezeu mâna în cap de mici! S-au înscris la „Next Star”, emisiunea prezentată de Dan Negru la Antena 1, au urcat pe scenă, i-au vrăjit pe jurați și au plecat acasă cu premiul cel mare, în valoare de 20.000 de euro! Click! vă spune ce mai fac câștigătorii primelor trei sezoane, cum au cheltuit banii și cum le-a schimbat succesul viața.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1