Emisiunile se întorc din vacanţă! Răzvan şi Dani, Simona Gherghe şi Capatos revin pe sticlă

neatza.jpg

neatza cu razvan si dani revine antena 1
Echipa "Neatza", pregătită să intre pe post luni dimineaţă la matinal
Foto: Antena 1

În grila Antenei 1 revin emisiunile ”Neatza cu Răzvan si Dani”, de la ora 08.00, şi ”Acces Direct”, de la 17.00. În ediţia de luni, prima din acest an, în platoul ”Neatza” vor veni Dorian Popa, grupul Noaptea Târziu, Anna Lesko, dar şi Adina Postelnicu, Alessia, Nick Kamarera & Alinka şi Andreea D, transmite postul de televiziune. Matinalul va aniversa, în februarie, 9 ani de existenţă.

Anul trecut, ”Neatza cu Răzvan şi Dani” a avut cel mai bun sezon din istoria show-ului de la Antena 1, pe publicul comercial, cu o creştere de 15 procente a cotei de piaţă.

Şi pentru ”Acces Direct” anul 2016 a însemnat cel mai bun de până acum, emisiunea înregistrând o creştere de 16 procente a cotei de piaţă, la nivel naţional. De altfel, în 2016, ”Acces Direct” a fost lider de audienţă atât la nivelul publicului comercial, cât şi la nivel urban şi naţional. Peste 1.312.000 de telespectatori la nivel naţional au urmărit în anul 2016 emisiunea prezentată de Simona Gherghe. Începând cu acest sezon, Paula Minginer, fostă concurentă în emisiunea ”Burlacul”, va fi asistenta Simonei Gherghe, prezentatoarea fiind urmărită acum şi cu mai mult interes anunţănd recent că este însărcinată. 

Dan Capatos şi echipa sa se reinventează şi vor fi prezenţi, de luni până joi, de la ora 22.30, în programul postului Antena 1, cu emisiunea ”Xtra Night Show”, într-un decor nou. Anisia Gafton, una dintre puţinele femei din domeniul stand-up comedy, se alătură echipei emisiunii. Cătălin Bordea şi Silviu Andrei fac şi ei parte din echipă. 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1