Emilia Popescu revine la Pro TV după succesul uriaș cu ”Dansez pentru tine”

emilia_popescu_pro_tv_mg_6306.jpg

emilia popescu, ai nostri
Emilia Popescu joacă în cel mai recent serial produs de Pro TV
foto: PRO Tv

Emilia Popescu se întoarce la Pro TV, într-un nou proiect de lungă durată. Fosta jurată de la emisiunea „Dansez pentru tine” va juca în cel de-al treilea serial inspirat din spiritul, tradițiile și cultura locală, după „Las Fierbinţi” şi „Atletico Textila”.

Începând cu 2 martie, în fiecare joi, Pro TV aduce în casele tuturor românilor un nou serial românesc inspirat din spiritul, tradițiile și cultura locală, care vor fi transmise cu umorul specific cu care postul și-a obișnuit deja telespectatorii.

Este vorba despre povestea a două familii complet diferite, Ciorbă și Ghica, care au un singur lucru în comun pe care, din păcate, nu îl pot evita: cumetria! Cei doi copii ai familiilor, Irina și Horațiu, se îndrăgostesc iremediabil și hotărăsc să facă pasul cel mare - căsătoria.

Serialul „Ai noștri” este o producție Frame Film Studios, în regia lui Dragoș Buliga. Din distribuţie face parte și Emilia Popescu, actriţa care s-a întors la Pro TV după ce a făcut parte din juriul emisiunii „Dansez pentru tine”. Alături de ea vor mai juca în serial Teodor Corban, Vlad Logigan și Gabriela Popescu, Andrei Hutuleac, Adelaida Perjoiu, Marin Grigore, Letitia Vladescu, Constantin Pușcașu şi Cristina Mihailescu, ei fiind doar câțiva dintre actorii care vor aduce în fiecare săptămână aventurile simpaticelor personaje în casele tuturor românilor!

emilia popescu, ai nostriZoom
”Ai noștri” începe din 2 martie la Pro TV
foto: PRO Tv

 

În familia Ghica, mama e profesoară, tatăl contabil, iar Horațiu, fiul celor doi, este un polițist corect. Deși nu au posibilități financiare foarte bune, au valori foarte bine stabilite, pe care le urmează cu strictețe: sunt onorabili și întotdeauna respectând legea! La polul opus, familia Ciorbă este mai înstărită, însă jonglând la limita legalității. Nu au ajuns chiar la nivelul familiei Soprano, dar Sandu, capul familiei, încearcă din răsputeri! Irina, fiica cea mică, este inocentă și diferită față de toți cei lângă care a crescut. Povestea serialului îi urmărește pe cei doi îndrăgostiți, dar și lupta pentru supremație a celor doi tați, Sandu și Marin, care nu poate duce decât la situații care vor stârni hohote de râs!

loading...

Citește și

  • emilia popescu fumeaza multe tigari

    La 2 martie, Emilia Popescu a schimbat prefixul. Actrița Teatrului de Comedie din București a împlinit 50 de ani. Arată însă foarte bine, dovadă fiind și cele mai recente fotografii cu ea. Click! îți prezintă fața nevăzută a Emiliei Popescu, pe care o văd doar cei apropiați.

  • Ștefan Bănică (49 de ani) a început vineri (9 decembrie) seria concertelor de Crăciun. E al 15-lea an consecutiv în care artistul face show la Sala Palatului, spectacolele sale din preajma Sărbătorilor devenind deja tradiție.