Emilia Popescu, plină de regrete după moartea lui Cornel Patrichi

emilia_popescu.png

emilia popescu
Emilia Popescu joacă în cel mai recent serial produs de Pro TV
Foto: captură video

Emilia Popescu (50 de ani), fosta colegă de juriu de la "Dansez pentru tine" a lui Cornel Patrichi, a fost complet spulberată emoțional de moartea coregrafului. "Regele dansului" a murit marți, 5 aprilie, după o lungă suferință, la vârsta de 72 de ani, în casa lui din București.

Actrița a intrat în direct la Antena Stars, unde a povestit despre relația strânsă pe care o avea cu Cornel Patrichi, dar și despre calitatea deosebită pe care fostul mare coregraf ca om și ca profesionist . “Vorbim despre excelență acum, vorbim despre un geniu al dansului și al inspirației. Probabil este unul dintre cei mai inspirați coregrafi pe care i-am avut, cu o carieră absolut excepțională, de un profesionalism feroce, care la prima vedere poate părea dur, cu figura lui dură și cu judecățile de valoare, bineînțeles în cunoștință de cauză, dar acum, când mă uit la imaginile pe care le dați, întotdeauna îl văd cu ochii în lacrimi, la emisiuni când se emoționa atât de tare... Această mască de duritate ascundea o mare vulnerabilitate și, ca orice mare artist, a știut să aibă un caracter de o mare modestie, să nu se bage în față, să nu-și urle drepturile,căci, un mare artist este modest și conștient de valoarea lui.”

juriu.jpg

juriu dansez pentru tine
Emilia Popescu și Cornel Patrichi au fost colegi de juriu la "Dansez pentru tine"
Foto: captură video

 

Despre momentele de la emsiunea la care au fost colegi la masa juriului, Emilia Popescu a spus: “Față de Cornel, eu mi-am permis niște drăgălășenii, de care el era tot timpul surprins, doar ca să-l fac să râdă. Ne-am înțeles foarte bine și îmi pare tare rău că nu am reușit să mai facem un număr de dans, așa cum ne propusesem.

Cu toate că au fost buni prieteni și colegi cu o relație strânsă, actrița nu a reușit să-și facă un pic de curaj pentru a merge să-l viziteze pe Patrichi: „Ceea ce îmi reproșez este că, întotdeauna când nu vrei să deranjezi, o timiditate stupidă pe care mi-o reproșez m-a făcut să nu mă duc să-l văd și să-l giugiulesc, să-l drăgălesc și să-i spun cât de mult îl iubesc în continuare. Și îmi pare tare rău, dar asta e. Asta e învățătură de minte. Trebuie întotdeauna să dăm telefon și să vorbim cu oamenii”, a spus Emilia Popescu printre lacrimi și suspine.

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1