Ellie White şi-a închiriat picioarele în reclame

ellie12-13-vedete-1-ellie-w.jpg

Ellie White şi-a pozat picioarele pentru un spot tv, pe 2.000 de euro

Antonia, Mihai Trăistariu, Gina Pistol, Andra, Ellie White, Andreea Mantea şi Paula Seling sunt doar câteva dintre V.I.P.-urile care au câştigat bani frumoşi din publicitate. Calităţile lor fizice le-au băgat în conturi zeci de mii de euro.

Imediat după ce a născut, pe 31 mai, solista Ellie White (31 de ani) a primit o propunere tentantă din partea postului Diva. Aceea de a folosi povestea ei de viaţă şi carieră, dar şi picioarele ei superbe, în campaniile din toamnă ale postului, mai ales că sloganul este „Mergi pe ritmul tău”.

Şi nu singură, ci alături de gimnasta Anca Surdu şi de creatoarea de pantofi Cristina Bâtlan. Fiecare în parte şi-au spus poveştile, s-au lăsat filmate în mediul lor artistic, iar spoturile tv pot fi văzute pe micul ecran în această toamnă. Ellie White a acceptat cu bucurie, cam pe 2.000 de euro, să devină una dintre vedetele postului de televiziune. Iar în spotul publicitar, apar superbele ei picioare, în pantofi de fiţe.

Ellie White, care duminica trecută a avut botezul fetiţei, a venit radioasă ieri la evenimentul din Băneasa, unde a vorbit despre această colaborare. Ellie are însă şi concerte pe bandă, ea încasând, la fiecare spectacol, în jur de 2.000 de euro.
Dar şi alte colege de breaslă au fost solicitate să facă reclamă la diverse produse: chiloţi, lenjerie intimă, vopsea de păr, cremă de faţă, ruj şi rimel, în funcţie de calităţile lor fizice.

Loading...

Citește și

  • Weekendul acesta a plouat cu botezuri! Chiar dacă a fost o vreme câinoasă, cu doar câteva grade în termometre, asta nu le-a împiedicat pe vedetele noastre să organizeze cele mai tari botezuri pentru copiii lor. Cătălin Măruţă şi-a servit invitaţii cu un tort cu aripi de înger, Giulia Anghelescu a avut prăjiturele colorate, iar Ellie White a pus pe masa festivă un tort în formă de Minnie Mouse.

  • antonia

    Este de meserie cântăreaţă, însă imaginea de femeie frumoasă îi aduce câştiguri mult mai bune Antoniei. Datorită celebrităţii, artista a ajuns să fie remunerată şi cu sume de 2.000 de euro doar pentru a fi prezentă trei sferturi de oră la un eveniment. Pentru acest onorariu, ea trebuie doar să facă poze şi să „socializeze” cu invitaţii.

  • mihai traistariu

    Mihai Trăistariu (38 de ani) nu încetează să uimească cu fotografiile controversate pe care le publică pe o rețea socială. Artistul este din ce în ce mai mândru de aspectul lui fizic și nu ezită să le arate asta și fanilor lui de pe internet.

  • andreea mantea

    Deşi a născut de foarte puţin timp, Andreea Mantea nu poate sta departe de camerele de filmat. Bruneta ne-a acordat un interviu în care vorbeşte despre emisiune, dar şi despre viaţa personală.