Ellie White îi face băieţelului ei îngheţată "bio". Iată reţeta!

ellie-white-mihai.jpg

Ellie se gândeşte în fiecare zi ce să-i mai facă bun băieţelului ei, Mihai
Ellie se gândeşte în fiecare zi ce să-i mai facă bun băieţelului ei, Mihai
Citeste tot despre: 

Cântăreaţa Ellie White a fost mereu preocupată să mănânce sănătos, mai ales de când este mămică. Şi, pentru că vrea să-i dea băieţelului ei, Mihai, numai mâncare sănătoasă, găteşte aproape zilnic. Face orice, de la ciorbe, supe, tocăniţe, până la preparate mai sofisticate. Ultima reţetă pe care a încercat-o a fost o îngheţată preparată doar cu ingrediente naturale. Reţeta le-a împărtăşit-o prietenilor, pe blogul ei.

„Am folosit doar ce fructe aveam prin casă și in jurul casei (avem 4 vișini frumoși in curte) și m-am pus pe treabă. Am introdus în blender 2 banane decojite, 10 căpșuni, 2 piersici, 1 măr și un pahar de vișine (fără sâmburi), apoi am adăugat un iaurt cu 2% grăsime și o jumătate de pahar de lapte. Cum nu aveam forme de înghețată, am folosit o formă pentru chec din silicon pe care am pus-o la congelator. A iesit excelent!”, a povestit artista pe blogul ei.

Ellie White le-a mai împărtășit până acum admiratorilor ei mai multe rețete delicioase, precum și sfaturi privind îngrijirea bebelușilor. Artista are doi copii: Mihai, în vârstă de doi ani și jumătate, și Alexis Maria, de o lună și jumătate.  

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1