Surpriză la Ferma Vedetelor! Ce s-a întâmplat cu concurentul care trebuia eliminat

rona_si_diana.jpg

rona hartner diana dumitrescu
Rona Hartner a provocat-o la duel pe Diana Dumitrescu la "Ferma Vedetelor"
Foto: Pro Tv

Tensiunile de la „Ferma Vedetelor” au apărut încă din primele ediții ale emisiunii, între Rona Hartner și restul concurenților, care au acuzat-o că nu-și dă silința la sarcinile pe care le are de îndeplinit. În consecință, Rona a fost desemnată să provoace la duel pe una dintre concurente.

Toți concurenții au votat-o, în unanimitate, pe Rona la duel. Artista nu a fst deloc entuziasmată de atitudinea colegilor, dar a trebuit să se supună regulilor competiției: „După ce am fost nominalizată în unanimitate, n-am putut să mă supăr pe nimeni, normal, pentru că era unanimitate covârșitoare.”

În consecință, Rona a provocat-o pe Diana Dumitrescu la duel, care se așteptat la acest lucru, având în vedere că a fost principala ei rivală. Regula concursului îi obligă însă și pe colegii de echipă ai celor dondamnați la duel, să intre în confruntare. Așadar, Rona Hartner și Daniel Iordăchioaie și Diana Dumitrescu și Majda Aboulumosh au intrat în duel, fiind în joc viitorul lor la „Ferma Vedetelor”.

Daniel Iordăchioaie a considerat însă scandalos comportamentul celorlalți concurenți față de Rona Hartner, care au stigmatizat-o chiar și când a fost vorba de porțiile de mâncare. Odată intrat în colimatorul colegilor, cu greu le mai poți reintra în grații.

Spre surprinderea tuturor, duelul a fost câștigat de Rona Hartner și de Daniel Iordăchioaie. Regula concursului spune clar, că doar persoana provocată la duel și care a pierdut părăsește competiția. Rezultatul duelului i-a luat pe surprindere pe toți. Nimeni nu se aștepta ca tocmai Diana Dumitrescu să fie prima eliminată de la "Ferma Vedetelor". Diana Dumitrescu și-a luat rămas bun în hohote de plâns de la colegii de care se atașase în cele câteva zile pe care le-a petrecut în ferma din Munții Făgăraș. Dar când totul părea pierdut pentru ea, a avut parte de o surpriză uriașă: Nea Rață i-a lăsat un mesaj sub "oglinda fermecată", în care i-a spus că a primit o nouă șansă și a rămas în competiție.

loading...
Loading...

Citește și

  • ferma vedetelor

    „Ferma vedetelor” revine cu un nou sezon la Pro Tv. Șase perechi de vedete intră în competiție pentru premiul de 50.000 de euro. Telescpectatorii au fost delectați în premiera noului sezon cu cele 12 vedete care vor trebui să înfrunte provocările fermei care nu se anunță deloc ușoare.

  • rona hartner

    Tensiunile și scandalul între concurenți au apărut încă din primele ediții de la „Ferma vedetelor”. Fiecare participant ar trebui să aibă niște sarcini de bază precise, care, din respect pentru gazdă și pentru echipă, trebuie respectate cât de bine posibil. Rona Hartner a fost însă acuzată că nu prea și-a dat interesul, deși și-a asumat responsabilitatea. Ba mai mult, ea a fost și prima vedetă propusă la duel.