Eliminare-surpriză la «Exatlon»! Larisa şi Vladimir, la mâna fanilor!

larisa_draghia_cazacu.jpg

larisa vasile vladimir draghia catalin cazacu
Larisa Vasile, Vladimir Drăghia şi Cătălin Cazacu s-au luptat pentru imunitate
foto: captură video Kanal d

Emoţiile cresc la "Exatlon" pe măsură ce se apropie momentul decisiv. Sâmbătă seară a avut loc o nouă eliminare, de data aceasta în echipa Faimoşilor. Lupta s-a dat între Larisa Vasile şi Vladimir Drăghia, cei doi fiind la mâna voturilor celor de acasă. Atleta a fost cea care va pleca în România.

Au trecut patru luni de când concurenţii au intrat în competiţia "Exatlon", iar sâmbătă un alt concurent a plecat acasă. A fost decizia publicului ca Larisa Vasile să se întoarcă acasă, iar Vladimir Drăghia să continue competiţia.

Finala se apropie cu paşi repezi, iar de la "Faimoşi" cel care şi-a câştigat protecţia a fost Cătălin Cazacu. 

Doar patru concurenți vor rămâne în semifinala "Exatlon", ce va fi difuzată marți seară, iar miercuri, 23 mai, va avea loc marea finală.

În fiecare zi rămasă din competiție va fi eliminat câte un sportiv din echipa care pierde jocul din ziua respectivă. Sâmbătă, Faimoșii și Războinicii s-au duelat, în premieră, pe un traseu nocturn iar victoria le-a revenit celor din urmă, care au dovedit că au fost mai concentrați.

Scorul final a fost 10-4 pentru Războinici, iar ultimul punct a fost adus de Ștefan. El l-a învins pe Cătălin Cazacu. Duelul lor a fost o reeditare a primului meci de la "Exatlon" din luna ianuarie, când 20 de concurenţi coborau din elicoptere și puneau pentru prima dată piciorul în Republica Dominicană.

loading...
Loading...

Citește și

  • În ediția difuzată miercuri, 16 mai, unul dintre cei opt concurenți rămași în concurs a părăsit competiția. Vladimir Drăghia, Cătălin Cazacu și Valentin Chiș au fost cei trei concurenți nominalizați pentru eliminare, iar unul dintre ei a părăsit competiția.

  • Fostul fotbalist Giani Kiriță a fost unul dintre cei mai perseverenți participanți ai competiției, însă acest lucru nu a contribuit la acumularea celor mai multor voturi din partea telespectatorilor. Pe ultima sută de metrii, când în viziunea multora Giani era aproape câștigător, a fost eliminat din concurs.

  • finala exatlon vladimir draghia

    Mult a fost, puţin a rămas! Unul dintre cele mai antrenante reality-show-uri difuzate vreodată în România se apropie de final. După patru luni de intensitate maximă, timp în care concurenții au avut de străbătut o adevărată călătorie a transformării și a performanței sportive se apropie momentul deznodământului, aşteptat de toată lumea, finala "Exatlon". Miercuri, 23 mai, câștigătorul „Exatlon” se alege în direct, la Kanal d.

  • În ediția difuzată miercuri, 9 mai, concurenții au avut parte de momente intense și pline de adrenalină. Cu toate acestea, ei luptă în continuare petntru marele premiu. După toate săptămânile petrecute în concurs, membrii celor două echipe au ajuns pe ultima sută de metri, iar cei 8 ultimi concurenți se simt din ce în ce mai epuizați