VIDEO Eliminare la «Exatlon» România. Războinicii s-au despărţit de Ciprian Silaşi

Competiţia de la Exatlon nu este una simplă. Războinicii şi Faimoşii îşi dispută teritoriul şi se luptă în cadrul probelor care testează rezistenţa fizică şi psihică, însă doar unul singur va câştiga premiul cel mare în valoare de 100.000 de euro. Ziua de duminică, 4 noiembrie, a adus o nouă eliminare. Iată cine a părăsit competiţia.

Ciprian Silași, fostul model devenit cântăreț de muzică populară, a fost eliminat duminică seara de la Exatlon, după ce a pierdut duelul direct cu Doru Meseșan. Astfel, Doru se poate mândri cu trei dueluri în care a ieşit învingător. 

Ciprian a fost nominalizat spre eliminare de către colegii săi de echipă, dar nu s-a supărat pentru acest lucru. Din contră, a afirmat că este mulţumit de faptul că a ajuns atât de departe în competiţie, ţinând cont că nu a practicat vreodată un sport de performanţă. În plus, el le-a transmis colegilor că şi-ar dori să păstreze legătura după întoarcerea în România, căci îi consideră nişte oameni deosebiţi. 

ciprian-silasi

ciprin silasi
Ciprian a pierdut duelul cu Doru Mureşan şi a părăsit concursul
Foto: Kanal D

"Îmi pare rău că nu am putut face mai mult pentru această frumoasă echipă care s-a dovedit a fi o familie. Abia acum începe viața voastră, ca și familie, ca și grup. Iar noi, mare parte, vom păstra legătura și vom fi apropiați. Mă bucur că nu am pierdut timpul, am câștigat două luni de zile cu lucruri și oameni fani", au fost cuvintele lui Ciprian. 

Cine este Ciprian Silaşi

Ciprian este din Sibiu şi iubeşte muzica populară. Cariera sa este una în modelling, el defilând pentru mai multe case de modă cunoscute şi pe podiumuri din întreaga lume. Are o relaţie cu Diana Romanesse, alături de care are un copil în vârsta de 8 ani, pentru care susţine că s-a înscris în concursul Exatlon.

 

Loading...

Citește și

  • exatlon, echipa faimoșilor, echipa războinici, exatlon kanal d, Ciprian Silasi

    Miercuri, 29 august, la Kanal D a debutat sezonul doi din “Exatlon”, iar audiențele au fost îmbucurătoare, în ciuda orei de începere, 19.30. În echipa Războinicilor l-am remarcat pe cântăreţul de muzică populară Ciprian Silaşi, un tânăr care a fost şi model pentru mari case de modă, şi care acum este unul dintre cei care se bat pentru 100.000 de euro în Republica Dominicană.

  • echipa Faimosilor Exatlon

    Au trecut aproape trei luni de la finala show-ului filmat în Republica Dominicană și difuzat de Kanal D, în perioada ianuarie-mai 2018, și toată lumea se întreabă cu ce se ocupă acum foștii concurenți de la “Exatlon”. Click! îți spune cum le-a schimbat viața notorietatea obținută în urma apariției pe micul ecran.