Elevul lui Smiley debutează ca actor în serialul «Profu». Seredinschi, din nou la Pro Tv

14-vedete-10.jpg

În 2019, Sebastian, pe platou, la filmările serialului ”Profu” (PRO TV)

Smiley (36 de ani), celebrul jurat de la ”Vocea României”, le poartă noroc foştilor ”elevi”. La trei ani de la participarea de excepţie, Sebastian Seredinschi (24 de ani) a prins un rol important în serialul de comedie ”Profu” (PRO TV), alături de alţi trei foşti concurenţi care şi-au încercat norocul la marele concurs muzical, Ana Odagiu (31 de ani), Feihong Basigu (20 de ani) şi Juno-Alex Stancu.

PRO TV scoate un nou as din mânecă, din toamnă, în lupta pentru audienţă cu posturile rivale Antena 1 şi Kanal D.  Este vorba despre serialul ”Profu”, în care ”tatăl telenovelelor”, regizorul Iura Luncaşu, a adunat nume mari din lumea filmului, printre ei numărându-se Radu Gabriel, pe care îl ştiţi din serialele ”Pariu cu viaţa” şi Las Fierbinţi, Aida Economu din “Triplusec”, Vali Rupiţă de la “Chestiunea zilei” şi Andi Vasluianu din „Băieţi buni”. Iată însă că în distribuţie a fost inclus şi şarmantul solist Sebastian Seredinschi, care intrase, în urmă cu trei ani în cursa pentru marele premiu de 100.000 de euro de euro, la ”Vocea României”.

14-vedete-11.jpg

În 2016, Sebastian Seredinschi şi Smiley s-au cunoscut la concursul ”Vocea României” (PRO TV)

 

Sebastian ne-a povestit, în exclusivitate, despre debutul actoricesc: „Sunt tare bucuros că fac parte din acest proiect. De foarte mult timp îmi doream să joc într-un film sau într-un serial şi iată că dorinţa mi s-a împlinit. Sorin, personajul pe care îl interpretez, este un puşti rebel care face parte din gaşca lui Tudor. Atât el, cât şi prietenii lui încearcă să se impună în faţa grupului rival al cărui lider este Nuni. E o şi mai mare bucurie pentru mine ştiind că am ocazia să lucrez alături de actori foarte buni precum Andi Vasluianu sau Aida Economu”. Sebastian apare în promo-urile acestei producţii tv, însă este aproape de nerecunoscut, căci îşi ascunde chipul în spatele unei şepci. Mai mult, şi-a lăsat plete la fel ca mentorul său de la ”Vocea României”, nimeni altul decât Smiley.

14-vedete-ana-odagiu.jpg

Ana Odagiu, la ”Vocea”, în 2011

În serial mai joacă şi alţi foşti concurenţi de la “Vocea României” care după participarea la show au îmbrăţişat cu succes cariere solo şi fac parte din HaHaHa Production, casa de producţie a lui Smiley şi a prietenilor lui. Printre ei se numără  Ana Odagiu (31 de ani), Alex Stancu sau Juno, dar şi solistul chinez Feihong Basigu (20 de ani).

14-vedete-24.jpg

Feihong Basigu la ”Vocea”, în 2018

 

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1