Eleva timidă din trupa Bambi s-a transformat în bombă sexy. A făcut 30 de ani

bambi01.jpg

bambi
Trupa Bambi a dat lovitura în 2000
foto: arhivă personală

Denisa Tănase, solista care a împlinit 30 de ani vineri, 13 octombrie, și sora ei, Raluca (32 de ani), au dat lovitura în 2000, cu piesa ”Doi ochi căprui”.

La acea vreme erau plăpânde și timide, însă timbrul lor vocal avea să le propulseze în topurile muzicale. În acestă formulă au cunoscut celebritatea și nici că au mai vrut să se despartă, completându-se reciproc pe scenă.

Anii au trecut și ambele și-au dorit să-și schimbe look-ul. Pentru că nu erau prea dotate în dreptul bustului, ele și-au pus implant mamar, apoi și-au mărit buzele. Odată cu aceste transformări benefice, celebrele surori au prins din belșug contracte de publicitate, făcând reclamă la un cabinet stomatologic, la genți, ori la haine de blană.

bambiZoom
Raluca și Denisa au suferit mai multe operații estetice de-a lungul timpului
foto: arhivă personală

 

Denisa ne-a dezvăluit cum va petrece de ziua ei: ”Voi pleca la munte cu sora mea și cu părinții, iar zilele următoare voi organiza un chef mare, cu prietenii. Mă simt foarte bine la 30 de ani, sunt plină de energie, am primit deja multe cadouri, flori, dulciuri, haine”, a spus ea pentru Click!

bambiZoom
DEnisa se simte plină de energie la 30 de ani
foto: arhivă personală

loading...

Citește și

  • denisa tanase

    Anul 2015 a fost unul plin de încercări pentru Denisa Tănase, componenta trupei Bambi. Roşcata a pus punct unui mariaj de patru ani cu medicul Cornel Brotac, însă pare că rănile dureroase ale divorţului de atunci s-au închis. Zilele trecute, jumătatea roşcată a trupei a fost surpinsă în compania unui alt bărbat, cunoscut şi el în cercurile mondene.

  • Lansate în showbiz acum 16 ani, fetele de la “Bambi” au devenit femei sexy, care s-au împrietenit bine cu bisturiul. Luni, Raluca Tănase a făcut o nouă operaţie estetică, de data aceasta la nas. Însumând intervenţiile ei cu cele ale surorii Denisa, obţinem nu mai puţin de 10 şi un cost ameţitor: 13.250 de euro.