Elena Udrea, flancată de iubit și de șofer, la un prânz libanez. Ținuta cu "piele" și "leopard" a atras toate privirile

1-udrea_shhexy_copy.jpg

Elena Udrea și iubitul ei Adrian Alexandrov au luat masa la un restaurant libanez
Foto: Blitz

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Apariţie de zile mari pe străzile bucureştene! Elena Udrea a întors privirile cu verva ei: e la fel de sexy ca pe vremea când avea titulatura de „blonda de la Cotroceni” sau „răsfăţata lui Traian Băsescu”.  

Pe tocuri foarte înalte şi în haine de firmă, fosta ministră a Turismului a prânzit la un restaurant libanez  şi a ieşit flancată de iubit şi de şoferul bodyguard. Acesta din urmă a făcut câteva „imprudenţe” în trafic, mergând pe şina de tramvai. 

2-cu_soferul_la_ggmasina_copy.jpg

Udrea s-a urcat în Mercedes, ajutată de șoferul personal
Foto: Blitz

O zi ploioasă de toamnă nu a ţinut-o pe Elena Udrea în casă. Fosta şefă de la Turism are business-uri alături de logodnicul ei, Adrian Alexandrov, aşa că  activitatea nu o mai ţine lipită non-stop de fetiţa ei, Eva Maria, în vârstă de 4 anişori, mai ales că are un ajutor de nădejde în mama ei. 

Adrian Alexandrov are afaceri în domeniul construcţiilor, iar în Cluj dezvoltă un cartier cu 10.000 de locuinţe, şi bineînţeles, din spate este ajutat şi de partenera lui de viaţă, care are relaţii şi cunoştinţe la nivel înalt. 

3-la_mashha_copy.jpg

Au stat mai mult de o oră la masă
Foto: blitz

Întâlnirile de business îi scot din vila lor de la Corbeanca, aşa cum s-a întâmplat şi zilele trecute, când fotoreporterii Click! i-au surprins în zona de nord a Capitalei.  Elena şi Adrian au ieşit să ia prânzul la un restaurant cu specific libanez, deţinut de milionarul Mohamad Murad, un bun prieten al Elenei, de altfel. 

4-geanta_chhhanel_copy.jpg

La ținuta de lux a asortat o geantă Chanel
Foto: Blitz

Apariţia blondinei a fost una de zile mari, mai sexy ca oricând sau comparabilă cu vremurile în care era în mare vervă profesională, pe cai mari în domeniul politicii.  Pantaloni din piele, sacou negru, pantofi animal print cu tocuri pidamidă, la mare modă, asortaţi la eşarfa voluminoasă din jurul gâtului, un accesoriu care conferă eleganţă întregii ţinute, şi bineînţeles poşeta Chanel, în valoare de 5.000 de euro, care completa ţinuta de lux. 

5-masina_ljjjui_alexandrov_copy.jpg

Adrian a plecat cu Mercedesul lui argintiu
Foto: Blitz

O oră şi jumătate s-a bucurat de festinul culinar arăbesc, apoi a ieşit la braţul partenerului ei, care s-a prezentat în aceeaşi notă elegantă. Spre deosebire de alte dăţi când ieşeau în oraş şi conducea Alexandrov, iată că de această dată fiecare a pornit în altă direcţie. 

6-pe_triiiamvai_copy.jpg

Șoferul Elenei a mers ca în vremurile când Udrea avea mașină cu girofar
Foto: Blitz

Adrian s-a urcat la volanul Mercedesului său argintiu, iar Elena, în Mercedesul negru, după se şoferul i-a deschis galant portiera, ca un angajat-model.  Din păcate, la capitolul reguli în trafic nu este la fel de exemplar. După ce s-a urcat la volanul Mercedesului de 150.000 de euro acesta a încălcat la greu regulile de circulaţie, aşa cum făcea fosta ministresă şi pe vremea când era răsfăţata lui Traian Băsescu. 

img_5304gg_copy.jpg

Șoferul Elenei a mers ca în vremurile când Udrea avea mașină cu girofar
Foto: Blitz

Acesta a luat-o fix pe şina de tramvai, ca să evite aglomeraţia, pentru că doamna Udrea se grăbea să ajungă la destinaţie. 

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5