Elena Udrea a călcat pe bec! Ciorapii plasă au lăsat-o "corigentă"

udrea.png

elena udrea moda haine
Elena Udrea este pasionată de modă, dar se pare că nu reuşeşte să combine cu stil piesele
foto: arhiva personală

Elena Udrea reuşeşte să întoarcă multe capete atunci când iese din casă. Fostul ministru însă se pare că nu a avut cea mai bună inspiraţie vestimentară la una dintre apariţiile ei pe stradă. Faimoasa blondă a îmbrăcat o rochie mulată şi extrem de scurtă la care a purtat cizme şi dres plasă! Ciorapii în această combinaţie au fost accesoriul care a lăsat-o cu o restanţă la capitolul stil.

Elena Udrea nu se poate plânge că nu ar avea haine în garderobă şi nici genţile de firmă nu-i lipsesc. Deşi la una dintre ieşirile ei a purtat o poşetă scumpă cu care a atras imediat atenţia, rochiţa, cardiganul, cizmele şi dresul au făcut-o să intre la rubrica "prost îmbrăcate". Cel mai probabil, blonda va fi extrem de surprinsă că nu a fost pe placul celebrei Iulia Albu, care i-a desfiinţat outfit-ul la emisiunea "Wowbiz" de la Kanal d. La vederea Elenei Udrea, fashion-designerul nu a putut decât să o ia peste picior.   

elena_captura.jpg

elena udrea tinuta outfit
Elena Udrea şi ţinuta ei care nu a fost deloc pe gustul Iuliei Albu
foto: captură video

"Unul dintre acele acele rare momente, istoric vorbind, când o geantă frumoasă plimbă o ţinută atât de urâtă. Sunt profund marcată de abilităţile stilistice ale Elenei Udrea de a îmbina acele cizme absolut groteşti cu dresul plasă, cardiganul şi rochiţa mulată, dar cel mai tare mă impresionează feminitatea gesturilor şi postura impecabilă. Am decis ca Elena să primească un minus Bau", a spus ironică Iulia Albu la rubrica ei săptămânală de la Kanal d.  

Nu este prima dată când Iulia Albu o critică pe Elena Udrea. În trecut fashion-designerul a spus despre politiciană că este snoabă şi piţipoancă.  

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1