Elena Merișoreanu, împietrită de durere la căpătâiul Emiliei Bubulac

merisoreanu1.png

emilia bubulac a murit
Elena Merișoreanu a venit să-și ia rămas bun de la Emilia Bubulac
Foto: Click!

Elena Merișoreanu a fost copleșită de durere la căpătâiul Emiliei Bubulac. Soarta tragică a solistei care a murit la 24 de ore după ce soțul ei a făcut infarct a afectat-o teribil pe prietena ei.

Tragedie cumplită pentru rudele solistei de muzică populară Emilia Bubulac! Netrebnica moarte a lovit nemilos şi a luat două suflete, din aceeaşi familie, în decurs de 24 de ore. Solista Emilia Bubulac a făcut infarct după ce şi-a găsit soţul mort, în casă, apoi şi-a dat sufletul pe un pat de la Spitalul Municipal.

Ceremonia de înmormântare a început astăzi, la cimitirul „Pace Vouă” din comuna Măgurele. Emilia și Basarab au fost conduși pe ultimul drum de elevii artistei din ansamblul folcloric „Cânt și joc” din comuna Peștișani care au venit îmbrăcați în straie populare dar și de alți prieteni cunoscuți, precum Elena Merișoreanu, Cristina Turcu Preda sau Elize Stan.

„Azi e o zi tristă. Cât e de frumos afară, și noi ne conducem pe ultimul drum pe cea mai bună colegă, pe Emilia. Astăzi ne părăsește și soțul ei, însă lasă o zestre imensă cantului. S-a tras cortina, însă nu-i vom uita niciodată, mai ales tinerii, care au din ce să se înfrupte. Adio, draga mea, să fie tari copiii tăi”, ne-a spus Elena Merișoreanu. 

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1