Elena Merișoreanu, din nou pe masa esteticianului! Și-a făcut trei intervenții în aceeași zi

elena-merisoreanu-interventii-estetice.jpg

Elena Merișoreanu și-a făcut trei noi intervenții estetice
Foto: Arhivă personală

Elena Merișoreanu a recunoscut de ceva vreme că este adepta intervențiilor estetice, motiv pentru care și apelează la aceste modalități de înfrumusețare. Cântăreața de muzică populară a dezvăluit recent că și-a făcut trei noi intervenții la nivelul feței, susținând că acestea o fac să se simtă mai bine în propria piele. La cei 69 de ani ai săi, artista dorește să arate bine și să se prezinte în cea mai bună formă în fața admiratorilor săi.

După ce s-a confruntat cu câteva probleme de sănătate, fiind nevoită chiar să-și opereze corzile vocale, Elena Merișoreanu a revenit în cabinetul medicului, însă de data aceasta pentru câteva proceduri de înfrumusețare. Interpreta de muzică folclorică a dezvăluit că și-a făcut recent trei noi intervenții estetice la nivelul feței, pentru a se menține tânără. Cum aspectul său o preocupă, probabil, și din dorința de a se afișa în cea mai bună forma a sa în fața fanilor atunci când susține concerte, solista nu se teme de câteva „înțepături”.

Elena Merișoreanu, noi intervenții estetice

„Trei noi intervenţii la faţă, una dintre ele botox pentru ridurile de pe frunte. Nu am simţit nimic, doamna doctor are o mână uşoară. Trebuie să-ţi mai faci (intervenţii estetice n.r). Operaţie nu fac. Firul ăla când se duce nu-l simţi. După trei săptămâni începe să se vadă efectul. Mi-a făcut în frunte iar efectul este după trei săptămâni. I-am spus că la buze nu vreau, că de mică îmi spuneau buzată în sat. Bărbati-miu acuma află, mă aşteaptă acasă cu bastonul. Sper că nu vede. De patru-cinci ani mi-am făcut primele intervenţii. La vârsta mea cât să mai trăiesc, măcar să arăt bine”, a susținut Elena Merișoreanu în cadrul unei emisiuni TV.

elena-merisoreanu.jpg

Elena Merișoreanu a început să-și facă intervenții estetice în urmă cu 4-5 ani
Foto: Arhivă Click!

Elena Merișoreanu și-a operat corzile vocale

Elena Merișoreanu a fost nevoită să sufere o operație la corzile vocale, în urmă cu ceva vreme, din cauza faptului că rămăsese complet fără voce, „vinovatul” fiind aerul condiționat. După operație, doctorii i-au recomandat artistei o perioadă de repaus, ce presupunea renunțarea la cântat și chiar și vorbit. În prezent îndrăgita cântăreață se simte bine și vocea i-a revenit.

Loading...
 
 

Citește și

  • Elena Merișoreanu a fost nevoită să sufere o operație la corzile vocale, în urmă cu ceva vreme, din cauza faptului că rămăsese complet fără voce, cauza principală fiind aerul condiționat. După ce doctorii i-au recomandat o perioadă de repaus, ce presupunea renunțarea la cântat și chiar și vorbit, artista fiind internată în spital, aceasta a susținut că nu prea a ținut cont de sfaturile medicilor și, astfel, problema cu care se confruntă a recidivat.

  • Elena Merişoreanu (69 de ani) zâmbeşte din nou! Îndrăgita artistă de muzică populară a revenit în forţă pe scenă după ce, la sfârşitul lunii iulie, a suferit o operaţie la corzile vocale.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1