Elena Merișoreanu, despre pomana Ionelei Prodan: «Am primit un pachet cât ploconul de nuntă»

p14-actu-1-5col.jpg

Pentru că buchetele şi coroanele nu au încăput pe mormântul familiei, au fost puse şi pe cavourile din jur
Foto: Dorin Constanda

În cinstea Ionelei Prodan, Anamaria a făcut o pomană cu preparatele preferate ale mamei sale, însă a avut grijă să le dea invitaţilor şi pentru acasă câte un pachet imens cu bunătăţi. Impresara nu i-a uitat nici pe vecini, aşa că a împărţit colaci la tot cartierul.

Joi după-amiază, după ce şi-au luat adio de la regretata Ionela Prodan, colegii de breaslă şi rudele au participat la pomana de lux de 7.000 € de la restaurantul Premier Palace.

p24-actu-2-2col.jpg

Apropiaţii Ionelei Prodan au plecat acasă cu sacoşele pline

 

Acolo au avut parte de un real festin cu bucatele preferate ale artistei şi, de parcă nu ar fi fost de ajuns, oamenii au plecat acasă şi cu o sacoşă mare înţesată de bunătăţi.

p34-actu-3-1-col.jpg

Meniul de la pomană

 

Prietenă de aproape 50 de ani cu Ionela Prodan, Elena Merişoreanu nu avea cum să nu fie invitată la această masă.

”Anamaria s-a organizat impecabil. Cred că mama ei e mulţumită de ce a făcut pentru ea. Pot să spun că te săturai numai de la aperitiv, pentru că era o farfurie plină cu tot felul de bunătăţi, iar somonul era cât palma. Într-adevăr, am primit la plecare un pachet mare, cât ploconul de la nuntă. O tavă plină cu portocale, ouă roşii, cafea, sarmale, fursecuri, cozonac, vin, cană, furculiţă. Eu nu am văzut nicăieri aşa ceva”, a declarat Elena Merişorenu, pentru Click!

p44-actu-4-1col.jpg

Meniul de la pomană

 

Şi nu doar invitaţii s-au bucurat de gustul bucatelor, ci şi jumătate de cartier. Anamaria a împărţit colaci, colivă, cozonaci şi alte bunătăţi.

”Fiica Ionelei a trimis mâncare şi la cimitir, 150 de pachete. În trei zile a dat de mâncare la toată lumea. Mama ei a fost prietenă cu doamna Adam, de la cofetăria Claus, cea care le făcea prăjiturile şi torturile pentru evenimente, aşa că s-a ocupat şi acum să pregătească toate dulciurile pentru evenimentul acesta trist”, ne-a spus o prietenă de-a familiei Prodan.

Coroanele au acoperit şi mormintele învecinate

Artista îşi doarme somnul de veci la Cimitirul Bellu, lângă soţul ei, Traian Tănase. La o zi după înmormântare, cavoul arată precum o florărie.

Pentru că buchetele şi coroanele nu au încăput pe mormântul familiei, au fost puse şi pe cavourile din jur.

loading...
Loading...

Citește și

  • anamaria prodan anca savelio cimitir ionela prodan

    Anamaria Prodan s-a ocupat de toate pregătirile după ce mama ei a murit luni seara la Spitalul Elias. Cu sufletul sfâşiat de durere, impresara şi-a adunat ultimele forţe şi a pus la punct toate detaliile înmormântării şi ale parastasului. A reamenajt mormântul din cimitirul Bellu cu marmură neagră şi i-a chemat pe apropiaţii Ionelei Prodan la o masă de pomenire, pe care a dat-o la un restaurant de lux şi pe care a plătit-o din buzunar. Deşi a anunţat că doar apropiaţii şi familia vor lua parte la parastas, la uşa localului s-au strâns mai mulţi oameni, care o ştiau pe solistă doar de la televizor, şi care au cerut insistent să intre.

  • iulian prodan frate ionela prodan inmormantare

    Ionela Prodan a fost înmormântată, joi, pe Aleea Artiştilor din Cimitirul Bellu, lăsând în urmă o familie îndurerată. Cele două fiice, Anamaria şi Anca au plâns până lacrimile lor s-au uscat pe obraji, iar fratele, Iulian Prodan, şi-a consolat nepoatele, deşi el era şi mai slăbit. Bărbatul i-a fost alături artistei şi în perioada în care ea a stat internată la spital, fiind tot timpul alături de fetele ei cu o vorbă blândă.

  • elena merisoreanu priveghi ionela prodan

    Elena Merişoreanu şi regretata Ionela Prodan se cunoşteau de patru decenii. Cele două interprete de muzică populară erau foarte apropiate. Se întâlneau mereu ca să-şi bea cafeaua împreună şi vorbeau mult la telefon. În ultimele luni, Elena Merişoreanu îşi făcea griji serioase pentru buna ei prietenă, care era internată la spital, ba chiar Ionela îi mărturisea că nu vrea să moară. Cele două au fost apropiate şi în trecut, când fratele regretatei soliste a curtat-o asiduu pe domana Meri, fără rezultat însă.

  • Familia, prietenii şi admiratorii şi-au luat adio şi au condus-o pe ultimul drum pe cea care a fost emblema muzicii populare olteneşti, Ionela Prodan. Un sobor de opt preoţi şi corul psaltic Tronos au oficiat ceremonia de înmormântare. Zeci de coroane de flori pentru solistă şi peste o mie de oameni s-au adunat la Cimitirul Bellu.