Elena Merișoreanu, cerută în căsătorie de unul dintre fiii lui Ferrari. „M-au închis în dulap!”

Elena Merișoreanu a fost cerută de soție în Italia de către fiul patronului unei prestigioase firme de automobile! ”Un coregraf și cu maestrul Paraschiv Oprea m-au închis într-un dulap. Eu țipam că nu mai pot să respir și mor…”

Merișoreanu, cerută de soție în tinerețe de fiul patronului de la Ferrari! Cine ar fi crezut?! Se întâmpla într-un turneu al artistei în Italia. Regretatul dirijor Paraschiv Oprea a închis-o într-un dulap, căci italianul o tot căuta și le era teama să nu aibă probleme cu securitatea.

Elena Merișoreanu a fost o femeie frumoasă la viața ei. Farmecul cântăreței i-a pus pe jar pe mulți bărbați care au încrcat să o cucerească la tinerețe. Interpreta de muzică populară a câștigat și un concurs de frumusețe în Italia. 

“Eram prin anii ’60, în Italia, la un Festival Internațional de Folclor cu Junii Sibiului. Fiecare țară trebuia să prezinte câte trei, patru fete pentru concursul de Miss. Aveam 19 ani pe atunci și nu aveam habar ce însemna Miss. Colegii m-au anunțat că m-au trecut pe listă. Erau 180 de concurente. În ziua concursului ne-a selecționat și am rămas două fete de la noi”, a mărturirist artista în urmă cu doi ani într-un interviu în revista ”Taifasuri”. Cântăreața nici nu și-a dat seama, inițial, că a câștigat marele premiu, pentru că nu știa limba italiană. Premiul a constat într-o mașină, haine și bijuterii.

“Erau numai bărbați in juriu, iar când am intrat pe scenă în costum popular, toți trăgeau de el să vadă dacă e natural. Pe la 4:00 dimineața s-au anunțat câștigătorii și premiile în limba italiană, pe care nu o înțelegeam atunci: “Marele premiu Miss Primavera Europa este câștigat de românca Elena Merișoreanu.” Colegii mă împingeau să mă duc pe scenă. Premiul constă într-o medalie de aur, o cupă de argint, haine, bijuterii și o mașină Fiat 850 sport. M-au întrebat dacă vreau mașina sau banii, dar cei care erau mai șmecheri, din delegația României, au zis să ne dea banii, să-i împartă la toți, iar eu să-mi opresc hainele. Eram foarte mulți și n-au primit mai nimic. Eu mă bucuram pentru bijuterii și cupă”, a mai spus Elena Merișoreanu.

Fiul patronului de la celebra firmă de automobile Ferrari s-a îndrăgostit de artista noastră. “Băiatul patronului de la Ferrari, Aly, era și el în juriu. El mă plăcea foarte tare și le spunea celor din delegație că vrea să se însoare cu mine. Ei i-au spus că nu se poate, că e Securitatea din România, dar el a venit într-o seară și a zis că mă ia. Un coregraf și cu maestrul Paraschiv Oprea m-au închis într-un dulap. Eu țipam că nu mai pot să respir și mor, iar ei se luptau cu Aly. Nu a reușit să mă ia, dar m-am speriat foarte tare. A sunat mult, a venit în România dupa mine, dar pe mine nu m-a interesat, eu eram îndrăgostită de ansamblu”, a mai povestit artista în ”Taifasuri”.

Loading...

Citește și

  • Pe 5 noiembrie, Elena Merişoreanu va împlini 69 de ani. Artista nu-şi arată vârsta şi, chiar dacă a ieşit la pensie, e la fel de activă precum în tinereţe. Ea recunoaşte că mai toţi banii câştigaţi pe scenă se duc în contul frumuşeilor ei nepoţi, pentru continuarea studiilor.

  • Coincidenţă sau paranormal? Celebrele folcloriste Elena Merişoreanu şi Saveta Bogdan şi-au scuipat de trei ori în sân, după ce şi-au visat fostele prietene trecute în nefiinţă. Mai mult, Elena crede că are o legătură cu spiritul Ilenei Ciuculete, simţindu-i prezenţa prin casă.

  • elena merisoreanu

    Solista de muzică populară recunoaşte că nu poate să ţină dietă, însă atunci când este obligată pune lacăt pe frigider. Aşa a reuşit să dea jos 14 kilograme într-o lună. Deşi acum, Elena Merişoreanu nu poate să mai facă acest efort, artista se mândreşte că i-a ieşit cu ani în urmă.

  • Mereu aranjate şi ca scoase din cutie! Aşa arată multe dintre solistele noastre de muzică populară care, deşi se află la cea de-a doua sau chiar la cea de-a treia tinereţe, ele nu ies din casă fără să se fardeze. Elena recunoaşte că tot de la Irina a învăţat şi cum să scape de bărbia dublă, dându-şi cu viteză palme peste faţă.