Elena Merişoreanu: «Am învăţat de la Irina Loghin să mă coafez»

14-vedete-meri-2.jpg

Elena Merişoreanu recunoaşte că de la Irina Loghin, prietena ei, a învăţat multe trucuri pentru a fenta trecerea timpului

Mereu aranjate şi ca scoase din cutie! Aşa arată multe dintre solistele noastre de muzică populară care, deşi se află la cea de-a doua sau chiar la cea de-a treia tinereţe, ele nu ies din casă fără să se fardeze. Elena recunoaşte că tot de la Irina a învăţat şi cum să scape de bărbia dublă, dându-şi cu viteză palme peste faţă.

Elena Merişoreanu este aranjată mereu până la ultimul fir de păr, şi a putut fi văzută fără machiaj doar la concursul ”Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, de la PRO TV, când a dormit în jungla africană, sub cerul liber. Părul coafat, manichiură impecabilă, ruj, sprâncene la linie şi rimel din abundenţă sunt trucurile la care doamna Mery nu renunţă nici acum, la 67 de ani. Culmea, deşi pare că merge la cele mai tari saloane de înfrumuseţare, ea susţine că nu a trecut pe la coafeze, şi că a învăţat să se aranjeze singurică: “Eu am fost creaţă, dar, tot coafându-l, de pe la 17 ani, s-a mai îndreptat, aşa că, o dată la şase luni, mi-l fac permanent. Eu nu merg la salon deloc, de ce să dau bani? Am pieptenii mei speciali, iar Irina Loghin m-a învăţat să mă coafez. Ea ştie o grămadă de trucuri şi ne-a învăţat pe toate. De la dat palme peste faţă, pentru a scăpa de bărbia dublă, până la reţete de creme şi la coafat, căci şi ea tot singură se aranjează. Irina era splendidă în tinereţe, o zeiţă. Îşi lua părul, şi-l împletea, apoi trecea coada pe mijlocul capului, precum o coroană, era de deochi, ce mai!”, a declarat, pentru Click!, Elena Merişoreanu. Aceasta ne-a mai dezvăluit că, din generaţia ei de artiste, preferă să se tundă singure şi Maria Dragomiroiu, Saveta Bogdan sau Floarea Calotă.

14-vedete-tineri.jpg

1972. Elena a fost o mireasă superbă. Ea e măritată cu Viorel Croitoru
Loading...

Citește și