Elena Ionescu, la prima plimbare cu bebelușul. A atras atenția cu decolteul

elena_mandinga.jpg

Elena Mandinga a născut un băiețel perfect sănătos

Elena Ionescu, fosta solistă a trupei Mandinga, a devenit mămică pentru prima dată în 3 august, când a adus pe lume un băiețel care va primi numele Răzvan Andrei.

Artista a fost sfătuită de medic să nască prin cezariană pentru a e evita orice riscuri care ar putea apărea în timpul nașterii, având în vedere că în trecut, aceasta a fost nevoită să-și facă o operație la ochi. „Nu pot naște natural pentru că am făcut o operație la ochi și doctorul mi-a zis că nu îmi recomandă și că este pe propria mea răspundere. Îți dai seama că ai tot felul de temeri, pentru că este totuși o operație. Ideea e că trebuie să îmi revin foarte repede, pentru că la o săptămână și jumătate după ce nasc am spectacole. Mă sperie cel mai tare lipsa somnului, pentru că un nou născut trebuie hrănit din 3 în 3 ore”, a declarat Elena, în urmă cu ceva timp. 

elena_ionescu.jpg

elena ionescu bebelus si decolteu
Elena Ionescu a atras toate privirile la prima plimbare cu bebelușul
Foto: arhivă personală

 

Cum totul este bine, iar viețile Elenei și a partenerului ei, Dragoș, sunt mai pline de când își pot strânge micuțul în brațe, iată că solista profită de zilele călduroase pentru a-l scoate pe cel mic la aer. Ca orice mămică modernă, vedeta a fost atentă și la ținuta adoptată la prima plimbare cu Răzvan Andrei. Dacă pe băiețel nu l-a arătat, în cărucior fiind, Elena a atras atenția cu decolteul vizibil mărit de când a devenit mămică.

 

loading...
Loading...

Citește și

  • Elena Ionescu a născut un băiețel perfect sănătos și de curând a fost externată alături de bebeluș. Elena Ionescu radiază de fericire și se simte o femeie împlinită acum. Soțul i-a fost alături în fiecare moment, iar acum cei doi sunt o familie completă.

  • Elena ionescu mandinga copil sot

    Bucurie în familia Elenei Ionescu! Fosta solistă a trupei Mandinga a născut astăzi, 3 august, un băiețel perfect sănătos, care se bucură deja de dragostea părinților săi. Elena se simte bine după ce l-a adus pe lume pe micuț și, deși s-a aflat pe parcursul zilei la secția de terapie intensivă pentru a se recupera, acum artista este în culmea fericirii și a publicat chiar câteva poze pe rețelele de socializare, pentru a-și ține admiratorii la curent.