Elena Ionescu, despre relația cu fostul soț. «Ne-am iertat reciproc, am ajuns la o maturitate frumoasă»

dragos-stancu-elena-ionescu.jpg

dragos stancu si elena ionescu
Elena Ionescu și Dragoș Stancu au divorțat în 2019, după numai un an de căsnicie
foto: arhiva personală

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Elena Ionescu (33 de ani) a divorțat de tatăl băiețelului ei, antrenorul de fitness Dragoș Stanciu, în 2019, la doar un an de la căsătorie. Divorțul a fost unul cu scandal, iar solista a trebuit să o ia de una singură de la capăt pentru a supraviețui alături de fiul ei, Răzvan (3 ani).

Rămasă singură și cu inima frântă, Elena Ionescu și-a găsit alinarea alături de membrii familiei, dar și în munca enormă pe care a depus-o. A câștigat Survior România 2020 și și-a luat un apartament cu patru camere în cartierul Tineretului.

Acum, la doi ani de la divorț, Elena a îngropat securea războiului și a făcut pace cu fostul soț. “Dumnezeu mi-a schimbat viața. M-a făcut să realizez care este menirea mea și cum reușesc să trec prin asta. Au trecut doi ani de la divorț și, în toată această perioadă, factorul care m-a scos din pasa asta a fost munca. Aveam foarte multe momente în care mă trezeam și nu știam ce să fac. Mergeam și alergam în spatele casei. Simțeam nevoia să fac lucruri productive”, a povestit Elena, în emisiunea „La Măruță”, de la Pro TV.

Solista a dezvăluit că a reluat legătura cu fostul soț, de dragul copilului pe care îl au împreună. „Ne-am iertat reciproc, am ajuns la o maturitate frumoasă. Trebuie să ai respect, de dragul copilului și pentru toate lucrurile frumoase pentru omul cu care ai fost. Consider că am luat ce a fost mai bun din relația asta și am rămas cu ce este mai bun”, a mai spus artista.

Citește și:

EXCLUSIV Fostul soț al Elenei de la Mandinga rupe tăcerea după divorț: «Adevărul se află pe undeva la mijloc»

Elena Ionescu, după ce soțul s-a întors la fosta iubită: «Așa mi-a fost mie dat, să unesc două suflete»

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5