Elena Gheorghe, mărturisire emoționantă despre fiica ei: «L-am preluat de la bunica mea»

untitled_0.png

Elena Gheorghe

Elena Gheorghe a publicat un mesaj foarte emoționant pe rețelele de socializare, unde a mărturisit că ea i-a oferit fiicei sale prenumele pe care și bunica ei i l-a dăruit cântăreței. Artista s-a fotografiat cu fetița ei într-un mod foarte simpatic, iar prietenii virtuali le-au complimentat imediat.

Elena Gheorghe a publicat un mesaj în care a transmis o urare de ziua persoanelor care poartă numele de Constantin și Elena, mărturisind că ea și fiica ei l-au moștenit de la bunica Elenei Ghoerghe.

„Îți doresc multă sănătate, toată fericirea din întreaga lumeee și să fii mereu fericită și împlinită lângă familia ta frumoasă și perfectă”, a fost unul dintre mesajele pe care le-a primit vedeta.

30841415_1650648768383539_1062156592100671488_n.jpg

Elena Gheorghe și fiica ei
Foto Instagram

“La mulți ani, Constantini și Elene, să fiți sănătoși și să aveți parte de multă iubire! Numele de Elena mi-a purtat întotdeauna noroc, l-am preluat de la bunica mea si l-am daruit mai departe si micutei mele Amelie! La multi ani fratelui meu, verisorilor mei, prietenilor mei!?”, a fost mesajul transmis de Elena Gheorghe pe rețelele de socializare.

loading...
Loading...

Citește și

  • elena gheorghe elena gheorghe sexy plaja costum de baie

    Familia Elenei Gheorghe se măreşte. Sora solistei este însărcinată cu al doilea copil. Ana este căsătorită cu Paul Pîrvulescu și au împreună un băiețel pe nume Lucas, în vârstă de cinci ani.

  • elena gheorghe elena gheorghe sexy plaja costum de baie

    Elena Gheorghe este, fără nicio urmă de îndoială, una dintre artistele care, pe lângă talent cu carul, are și un fizic care, probabil, este invidiat de putoaice care abia au jumătate din vârsta ei. Dar, pe lângă toate acestea, ea mai are o serie de calități care, cu siguranță, îl pot face doar fericit pe soțul ei.