Elena Gheorghe a dormit 10 ore în trei zile pentru videoclipul filmat în Turcia

12-elena.jpg

Elena arată impecabil la 34 de ani

După spectacolul de la Sala Palatului, unde și-a lansat cel de-al doilea album de muzică machedonească, solista Elena Gheorghe (34 de ani) a dat o fugă în Turcia, ca să filmeze videoclipul piesei „Gura ta”.

Nu a mers singură, ci însoțită de Cornel, soțul său, și de Ana, sora ei. În cele trei zile, ei au dormit doar zece ore, însă imaginile sunt spectaculoase, iar efortul a meritat.  Scena se derulează în celebrul oraș Cappadocia. “Am tot văzut poze de-a lungul timpului din Cappadocia și am fost fascinată de peisaje, culori, haine și tot ce înseamnă locația.

«Sultan Carpets», acolo unde au avut loc filmările pentru melodia «Gura ta». Mă uitam în poze și deja mă vedeam în mijlocul evenimentelor, îmbrăcată în ținuta vișinie și cu acel accesoriu  pe cap.  Alături de mine au fost și doi membri ai familiei, soțul meu, care de 14 ani mă însoțeşte peste tot, și sora mea, care este sufletul și amuzamentul oricărei deplasări. Sper să vă încânte noul videoclip iar piesa «Gura ta» să nu vă lase sa stați jos nici o secundă”, ne-a spus artista.

Loading...
 
 

Citește și

  • elena gheorghe

    Cele două surori au plecat azi, 1 iulie, într-o vacanță de vis, departe de țară. Mai precis, în Turcia, unde se vor bucura împreună de razele soarelui și de peisaje superbe. Înainte de a-și face bagajele, Ana și Elena Gheorghe au trecut însă pe la un salon de lux, din București, unde și-au pregătit tenul pentru plajă.

  • elena ghoerghe

    Are 33 de ani, dar parcă o știm de-o viață. Elena Gheorghe s-a lansat în showbiz în 2002, fiind vocea principală a trupei Mandinga, iar de atunci parcă timpul s-a oprit în loc pentru ea. Arată la fel, deși în prezent are la piept doi copilași minunați, pe Nicholas și pe Amelie. Zilele trecute, fotoreporterii Click! au surprins-o la piscină, iar imaginile sunt foarte motivaționale pentru orice femeie care vrea să aibă grijă de siluetă.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1