Elena Gheorghe a aflat sexul bebeluşului. Cum s-a dat de gol

elena.jpg

elena gheorghe partner joaca sarcina
Fiul Elenei pare încântat că va avea un partener de joacă
Foto: arhivă personală

E bucurie mare în familia Elenei Gheorghe! Artista, însărcinată în şapte luni, nu a mărturisit clar ce sex are bebeluşul pe care îl poartă în pântece, dar toate indiciile pe care le-a primit până acum o conduc cu gândul că va avea o fetiţă. Ultima achiziţie a artistei vine şi ea să ne întărească aceste convingeri.

Elena Gheirghe le-a dat fanilor săi o veste incredibilă. Nu a făcut-o în mod direct, ci extrem de subtil, aşa cum a fost de altfel şi întreaga perioadă în care a păstrat secdertul asupra sarcinii. Din câte se pare cântăreaţa va avea o fetiţă. Până acum, artista a mărturisit că nu a putut să vadă clar sexul la ecografie pentru că bebeluşul stătea întors, dar ultimul gest al artistei o trădează. Ea a dezvăluit că şi-a mobilat livingul cu o canapea nouă, într-o nuanţă de lila, ceea ce i-a trimis pe admiratori cu gândul direct la bebeluş. 

elena gheorghe sarcina 8 luni fetita canapeaZoom
Elena Gheorghe s-a pozat pe canapeaua nouă
foto: arhiva personală

"A venit canapeaua mult aşteptată. Avem un nou colţişor de relaxare în casă! Un pic de roz niciodată nu strică!", a descris artista imaginea în care burtica ei de aproape 8 luni abia se vede. 

Elena Gheorghe formează un cuplu de şase ani cu instrumentistul Cornel Ene. Cei doi mai au împreună un băieţel, Nicholas, în vârstă de şase ani.    

loading...

Citește și