Elena Gheorghe, 8 ani de căsnicie și 3 ani de când e mamă de fată: "Dorințele spuse din suflet se împlinesc"

elena-gheorghe.png

Elena Gheorghem alături de soț, copii și nepoțică
foto: Instagram

Elena Gheorghe a avut parte de mai multe evenimente fericite în familie, în decurs de o singură săptămâna. Pe 8 iulie, solista și soțul ei, Cornel, au sărbătorit 8 ani de la nuntă și 15 ani de când sunt împreună, iar pe 15 iulie fiica lor a împlinit 3 anișori.

Familia Elenei Gheorghe (34 de ani) a fost în sărbătoare zilele acestea, când a avut parte de mai multe momente de sărbătoare. Primul a fost aniversarea ei și a soțului ei, instrumentistul și colegul ei de ani de zile, Cornel Ene.

elena-gheorghe-rememoreaza-nunta-in-cel-mai-recent-video-live.jpg

Elena Gheorghe şi Cornel Ene au împreună doi copii
Foto:Arhivă personală

Ea a scris un mesaj emoționat pentru fiecare eveniment fericit. “8 ani de căsnicie și 15 ani de când suntem împreună la bine și la greu”, a scris solista despre relația cu soțul ei, Cornel Ene. Apoi, zilele acestea, cântăreața a postat din nou un mesaj, de dată aceasta dedicat fiicei sale.

copii-elena-gheorghe.png

Frățiorii Nicholas și Amelie
foto: Instagram

“Cu 2 zile înainte să rămân însărcinată am văzut o stea căzătoare, a fost pentru prima oară când am văzut așa ceva și mi-am pus dorința: <<Dă-mi, Doamne, o minune de fată!>> Așa s-a întâmplat, în 9 luni, adică pe 15 iulie 2017, a venit pe această lume cu multe daruri minunate, iubirea noastră Amelie Nicole. Îi dorim sănătate și înțelepciune! Dorințele spuse din suflet sunt auzite și se împlinesc! La mulți ani, steluța noastră!”, a scris vedeta pe rețelele sociale, unde a publicat și imagini adorabile de la nuntă, dar și cu fiica  și cu fiul ei, Nicholas.

Citește și:

Elena Gheorghe: «Am trecut prin foarte multe încercări în relația cu soțul meu. Am trecut peste cuvântul familiei»

Cum a fost cerută în căsătorie Elena Gheorghe la Londra

Loading...
 
 

Citește și