Eurovision 2015. Elena Cârstea: „Robert Turcescu nu cântă, el...” EXCLUSIV

12-13-vedete-2-col-elena-carstea-dc_0318.jpg

Elena Carstea robert turcescu eurovision
Elena Cârstea și Robert Turcescu s-au duelat în 2013 în finala națională pentru Eurovision

Locuiește în Florida, la mai bine de 10.000 km distanță de România, dar este mereu la curent cu ceea ce se petrece în țara ei natală.

Mereu acidă şi fără vreo reţinere, Elena Cârstea (52 de ani) a luat foc atunci când a văzut care sunt participanţii la concursul Eurovision România 2015, iar numele la care a strâmbat din nas este cel al lui Robert Turcescu (39 de ani). După cum se ştie, acesta a concurat şi acum doi ani, având-o ca rivală pe Elena în finala națională, iar acum s-a înscris din nou, cu aceeaşi speranţă a unui loc fruntaş.

„Dacă Turcescu s-a apucat să cânte, (recite), vă rog din suflet, vreau să mă angajaţi să prezint ştirile”, a scris Cârstea pe Facebook.  Contactată de Click!, cântăreaţa ne-a spus că jurnalistul nu are talent muzical şi nu e deloc potrivit pentru această competiţie.

„Îmi place Robert, dar nu mă pot abţine când văd aşa ceva. Eurovision e un concurs de creaţie, în care se poate înscrie oricine. Însă una e să ai un hobby, să-ţi placă să cânţi, şi alta e să participi într-o astfel de competiție. M-am săturat să văd tot felul de pseudovedete cântând. Eu nu am ascultat decât piesa pe care a cântat-o la Eurovisionul din 2013 (n.r. “Un refren”, cântată de Turcescu și trupa lui, Casa Presei) pe care, practic, a recitat-o. Dar la câte se întâmplă acum în România, e cel mai mic lucru care putea să deranjeze”, a declarat Elena Cârstea, pentru Click!

Finala națională a Eurovision 2015 va avea loc pe 8 martie, la Craiova.

12-13-vedete-3-col-robert-turcescu-dc_0137.jpg

Robert  Turcescu
Elena Cârstea și Robert Turcescu s-au duelat în 2013 în finala națională pentru Eurovision
Loading...
 
 

Citește și

  • robert turcescu eurovision 2015

    Robert Turcescu participă la Eurovision 2015. La câteva luni după s-a retras din presă, după ce a mărturisit că a fost ofiţer acoperit, el îşi urmează visul în muzică şi speră să câştige marele concurs.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1