Elena Cârstea o ia grav peste picior pe Elena Băsescu

elena-carstea.jpg

elena carstea iubiri marea dragoste
Elena Cârstea
foto: arhiva personală

Elena Cârstea (55 ani) a acceptat provocarea unui joc de pe Facebook, “dai click aici și află cu ce vedetă semeni”, iar rezultatul nu i-a convenit deloc solistei.

Elena Cârstea (55 de ani) a stârnit controverse pe Internet după ce a dorit, cu ajutorul unei aplicații, să afle cu ce vedetă din România seamănă. Surpriză! I-a ieșit tiza Elena Băsescu! Cântăreața a postat rezultatul, alături de un comentariu acid, în stilu-i caracteristic. ”Nu știam că Elena Băsescu este vedetă”, a scris Elena Cârstea pe Facebook. Comentariul artistei a determinat-o pe Magda Ciumac (o persoană devenită vedetă datorită postului OTV, legat de scandalul cu Elodia), să reacționeze. Magdei nu i-a picat bine comentariul Elenei Cârstea, care a luat-o peste picior pe fata cea mică a fostului președinte Traian Băsescu.

”Să nu fim ridicoli! Așa poate spune și ea despre dumneavoastră și alții despre… alții. Nu știați, dar vă place idea și asemănarea, din moment ce ați postat”, a fost reacția Magdei Ciumac. ”Nu drăguță, nu-mi place”, a replicat sec, Elena. Nu este prima dată când Elena Cârstea spune ce gândește, stârnind reacții fel de fel. Este antologic momentul de acum 14 ani, dintr-o emisiune de-a lui Dan Negru, când Elena Cârstea a împins-o în piscină pe Andreea Bălan, după ce s-au contrat pe teme muzicale.

Loading...

Citește și

  • Recent întoarsă în ţară, Elena Cârstea l-a căutat pe fostul iubit, George Papari, căruia i-a făcut şi o vizită surpriză la restaurantul pe care îl patronează. Cântăreaţa a fost însă vizibil deranjată şi de prezenţa actualei iubite a acestuia, Cristina Şişcanu, asistenta lui Mădălin Ionescu, pe care a ironizat-o toată seara.

  • Elena Cârstea şi-a găsit liniştea sufletească abia peste Ocean, mai exact în Florida, unde s-a mutat în 2006. Îşi laudă soţul, pe Glenn Muttard, un bărbat bun de pus la rană, dar şi fetele, care ar sări şi în foc pentru americani, la necaz.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1