Elena Băsescu nu mai iese din sala de fitness! Are o talie de viespe

elena_plaja.jpg

elena basescu silueta plaja
Elena Băsescu nu a trecut neobservată nici pe plajă, nici la sala de fitness
foto: arhiva personala

Deși nu mai are de mult timp probleme cu greutatea, Elena Băsescu continuă să tragă tare la sala de sport. Mezina fostul șef de stat obișnuiește să meargă la centrul de fitness din complexul unde locuiește împreună cu cei doi copii ai săi din mariajul cu Bogdan Ionescu și o face periodic.

În urmă cu ma bine de doi ani, aveam în față imagini uluitoare cu Elena Băsescu (37 de ani), în ultima lună de sarcină. Silueta fiicei președintelui a avut mult de suferit, dar cu muncă multă la sală și un divorț la pachet, brunea a ajuns din nou la dimensiunile de fotomodel, care au consacrat-o. 

După ce a de-a doua sarcină, cu Traian jr., Elena Băsescu a avut de dat jos 30 de kilograme, iar acum pare că nu se mai oprește din slăbit.

elena basescu fitness sala de sportZoom
Elena Băsescu are picioare tonifiate și face furori pe plajă
foto: arhiva personala

Mezina fostului șef de stat a apelat la un instructor personal care a ajutat-o să facă exerciții pentru toate grupele de mușchi. În acest weekend, Elena a călcat din nou pe la sală și s-a uitat atent în oglindă ca să identifice dacă mai are sau nu zone cu probleme. De altfel, bruneta a făcut furori în ultimele săptămâni pe litoral când s-a afișat în costum de baie, alături de cei doi copii ai săi, Sofia Anais și Traian Jr. și toți i-au remarcat silueta de vis și talia de viespe. 

loading...
Loading...

Citește și

 • elena basescu bogdan ionescu

  În luna septembrie a anului trecut, Elena Băsescu și Bogdan Ionescu, mai cunoscut drept Syda, au anunțat că-și despart drumurile, după o căsnicie care a durat patru ani și din care au rezultat doi copii.

 • elena basescu bogdan ionescu

  Elena Băsescu și Bogdan Ionescu au divorțat la începutul lunii septembrie, după patru ani de mariaj, multe zile de vară petrecute pe malul mării și niciun semn dat cu privire la o separare. Cu toate acestea, această despărțire s-a produs, iar copiii cuplului au rămas în grija mamei.

 • eba divort elena basescu divort

  O veste din familia prezidenţială cădea ca un trăsnet vineri seară (2 septembrie). Elena Băsescu şi Bogdan Ionescu, alias Syda, au anunţat că au parafat divorţul la notar la patru ani de la nuntă. Cea care a văzut că cei doi nu au şanse prea mari să rămână împreună este Carmen Harra. Celebra prezicătoare a făcut în 2013 o analiză detaliată a cuplului Elena Băsescu – Bogdan Ionescu.

 • elena basescu machiaj serviciu camera de comert si industrie

  După weekend-ul petrecut la mare, Elena Băsescu (37 de ani) a revenit în Bucureşti, la activităţile ei obişnuite şi îşi etalează bronzul proaspăt obţinut pe plajă la Camera de Comerţ şi Industrie, acolo unde este angajată din luna ianuarie 2016, pe un salariu net de 3.000 de lei. Preocupată mereu să arate bine, bruneta ne-a dat câteva indicii asupra ţinutei şi a look-ului pe care le adoptă atunci când merge la job.