Elena Băsescu își sărbătorește fiica. Imaginea de suflet cu cele două

5-act-1-4col-elena-basescu2-894151.jpg

eba, elena basescu, Bogdan Ionescu, divort, manechin, Maria Grigoriu, copii
Elena, la mare, alături de Sofia şi Traian

Deși este mamă singură, Elena Băsescu (37 de ani) se descurcă de minune în această postură. Copiii ei, Sofia Anais (4 ani) și Traian Junior (2 ani și șapte luni), au parte de atenție și iubire necondiționată.

Fiica fostului președinte și-a răsfățat copiii toată vara: i-a dus deseori la mare și și-a petrecut tot timpul liber alături de ei. Relația cu cei mici este extraordinară și, în rarele ocazii în care pune imagini cu copiii pe rețelele sociale, Elena strălucește când îi are prin preajmă.

Duminică, 17 septembrie, cu ocazia Sfintei Mucenice Sofia, Elena Băsescu a transmis un mesaj de suflet celei mici: "La mulţi ani tuturor celor care îşi sărbătoresc onomastica astăzi, odată cu pomenirea Sfintei Muceniţe Sofia. Mie şi fiicei mele, Sfânta Muceniţă ne-a adus dragoste, credinţă, speranţă şi înţelepciune. La mulţi ani, Sofia Anais! Tu şi Traian Junior îmi aduceţi fericire în fiecare zi".

elena_basescu.jpg

elena basescu
Elena Băsescu și fiica ei, Sofia Anais
Foto: arhivă personală
Loading...
 
 

Citește și

  • În cursul săptămânii e cocoţată pe tocuri şi îmbrăcată în deux piece-uri elegante, iar în weekend renunţă la haine şi face senzaţie pe Litoralul românesc. În ultima lună, Elena Băsescu (37 de ani) nu a ratat nici un sfârşit de săptămână la mare. Ar fi şi păcat să nu-şi etaleze trupul sexy lucrat din greu la sală.

  • Fiica cea mică a fostului președinte a trecut prin schimbări drastice în ultima perioadă. După ce a divorțat de tatăl copiilor ei, Bogdan Ionescu, Elena Băsescu a slăbit spectaculos și arată mai sexy ca niciodată.

  • Ne imaginăm ce e în sufletul Elenei Băsescu la vederea acestor imagini însă, până la urmă, viaţa merge înainte şi după divorţ. Fostul ei soţ, Bogdan Ionescu, s-a distrat la mare cu noua iubită, Maria Grigoriu, care s-a descurcat admirabil în postura de mamă de ocazie. Micuţii Sofia şi Traian s-au lipit de ea şi o adoră.

  • elena basescu litoral copii distractie

    Chiar dacă este mamă singură, Elena Băsescu (37 de ani) se descurcă de minune cu cei doi copii pe care îi are din mariajul cu Bogdan Ionescu, alias Syda. Mezina fostului preşedinte i-a dus pe cei mici şi în acest weekend pe litoral, aşa cum i-a obişnuit de altfel în ultima vreme. Încărcată cu prosoape şi jucării de plajă, bruneta i-a ţinut strâns de mânuţe pe Sofia Anais şi Traian jr. la intrarea pe plajă, ca nu cumva cei doi să alerge printre şezlonguri.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1