Elena Băsescu îşi etalează corpul sexy la plajă. Nu ratează niciun weekend

eba-145555.jpg

Mezina fostului preşedin te al ţării, Traian Băsescu, nu ratează nici un weekend la mare şi îşi etalează cu mândrie corpul super-sexy

În cursul săptămânii e cocoţată pe tocuri şi îmbrăcată în deux piece-uri elegante, iar în weekend renunţă la haine şi face senzaţie pe Litoralul românesc. În ultima lună, Elena Băsescu (37 de ani) nu a ratat nici un sfârşit de săptămână la mare. Ar fi şi păcat să nu-şi etaleze trupul sexy lucrat din greu la sală.

Chiar dacă este mamă singură, Elena Băsescu se descurcă de minune cu cei doi copii pe care îi are din mariajul cu Bogdan Ionescu, alias Syda. Atunci când nu este la muncă, la Camera de Comerţ, bruneta are grijă să-şi plimbe odraslele şi să le răsfeţe cât e ziulica de lungă. Destinaţia preferată? Litoralul românesc. Aici au surprins-o fotoreporterii Click! şi weekendul acesta.

elena-basescu-plaja44412.jpg

Bruneta şi-a etalat abdomenul plat şi decolteul ameţitor

Mai mult a surprins însă mezina fostului preşedinte Băsescu, care a afişat o siluetă de zile mari. Fund, braţe şi picioare tonifiate, decolteu ameţitor şi un bronz de revistă. Mai că ne-am adus aminte de frumoasa Elena care defila mândră pe podium în tinereţe, însă de data aceasta într-o variantă şi mai sexy. La cât de bine arată acum bruneta, am putea crede că “doarme” în sala de sport şi că a pus lacăt pe frigider. Asta deşi în urmă cu câteva săptămâni, Elena apărea pe plajă “înfiorător” de slabă.  Acum însă a fost atracţia plajei din Mamaia, mai ales că a ales şi un costum de baie în culori vibrante, cu care atrăgea şi mai mult atenţia asupra ei.

eba-copii-plaja212112.jpg

Elena le-a acordat toată atenţia micuţilor ei

Ca să aibă un moment de respiro, bruneta a luat şi bona filipineză pe plajă, însă chiar şi aşa a fost extrem de grijulie cu cei doi copii, Sofia Anais ( 3 ani şi 10 luni) şi Traian jr. (2 ani şi jumătate). I-a dat cu cremă, i-a ţinut de mână şi s-a jucat cu ei pe şezlong. Mezina fostului şef de stat a făcut poze şi s-a întreţinut cu câteva doamne din apropierea şezlongului ei. Elena Băsescu a fost căsătorită cu Syda patru ani. Cei doi au divorţat amiabil la notar, toamna trecută, iar copiii au rămas în grija fiicei lui Traian Băsescu.

eba-plaja11121.jpg

Şi din faţă, şi din spate, EBa e bombă sexy

Syda şi-a refăcut viaţa

syda-si-iubita12121.jpg

Syda şi noua cucerire, fotomodelul Maria Grigoriu

La aproape 10 luni de la anunţul divorţului, Bogdan Ionescu, alias Syda, și-a refăcut viața. Fostul soţ al Elenei Băsescu nu a stat prea mult să plângă după mariajul de patru ani eşuat cu mezina fostului şef de stat. Cea după care i s-au aprins călcâiele este Maria Grigoriu, un fotomodel cunoscut în cercurile mondene. Aproape seară de seară, cei doi ies la restaurante exclusiviste din Capitală.

 

Loading...