Elena Băsescu a făcut spectacol pe o plajă de fițe

2-bd-dum-1dfasd.gif

Elena Băsescu a afişat un bronz de revistă, nişte picioare tonifiate şi un bust impresionant

Cei care obişnuiesc să se bronzeze pe cea mai de fiţe plajă din Mamaia au parte de „spectacol” weekend de weekend. Acolo vin să-şi etaleze costumele de baie toate vedetele cu bani de la noi. Zilele trecute a fost rândul Elenei Băsescu să atragă privirile.

Când vine vorba despre o escapadă de weekend la malul mării, toată lumea bună din România alege o plajă de fiţe din Mamaia, unde sezlongul se închiriază cu sume ce pornesc de la 120 de lei în sus. Aici a venit duminica trecută şi EBa cu soţul, cei doi copii şi bonele. Vecin de şezlong le-a fost „unchiul Videanu”. Atmosfera a fost una extrem de relaxată. Cu toţii şi-au făcut apariţia de dimineaţă, au stat la plajă, s-au jucat cu copiii, s-au bălăcit în apă şi au continuat aşa până seara (cu pauză de masă la prânz). Sarcinile au fost echitabil împărţite: când intra Syda în apă, EBa avea grijă de copii şi invers. Chiar dacă bonele erau alături de ei, gata să le dea o mână de ajutor, părinţii au preferat să se ocupe personal de Sofia Anais (3 ani) şi de Traian (un an şi jumătate), pe care nu-i scăpau din mână. 

“Ia uite ce bine arată, după două naşteri!”, spunea o doamnă din zonă, cu ochii aţintiţi asupra siluetei bronzate a Elenei Băsescu. Nu era singura “spectatoare”. Toţi vecinii de şezlong au admirat-o îndelung pe fiica cea mică a lui Traian Băsescu. La 36 de ani, cu doi copii, bruneta arată impecabil în costum de baie. Nu tu vergeturi, celulită şi piele lăsată. De altfel, şi soţul ei, Bogdan Ionescu, zis Syda, a avut porţia lui de atenţie, doamnele şi domnişoarele studiindu-i îndelung bicepşii şi pectoralii lucraţi la sală. Conştienţi de efectul creat printre spectatori, totuşi nepăsători, degajaţi, cei doi s-au preocupat cât a fost ziua de lungă doar de copii. Spre seară, s-au urcat cu toţii în maşină, spre Bucureşti.

Nici sora Ioana Băsescu nu se dezlipeşte o clipă de copil

Sora mai mare a Elenei Băsescu, Ioana (38 de ani), nu poate sta nici la serviciu fără băieţelul ei. Fotoreporterii Click! au surprins-o în timp ce se juca şi alerga după micuţul Radu (aproape doi ani) în curtea biroului notarial pe care îl deţine în Capitală. Băieţelul, o mogâldeaţă cu păr blond şi cârlioţat, îi cucereşte pe toţi din jur. O colegă mult mai tinerică a încercat să ţină pasul cu nepotul lui Băsescu, mai ales că Radu tot alerga de colo-colo după o minge.

Loading...
 
 

Citește și