Elena Băsescu dezminte zvonurile că divorțează

elena.jpg

elena basescu traian jr baietel
Elena Băsescu a devenit mamă pentru a doua oară anul trecut
foto: arhiva personală

A fugit din București pentru a petrece Paște la țară! Elena Băsecu se află cu soțul și cu cei doi copii ai lor în provincie unde au luat la pas ulițele prăfuite cu micuții după ei. Deși în ultima perioadă au existat voci care au anunțat ca iminentă despărțirea dintre mezina fostului președinte și soțul ei, Bogdan Ionescu, cei doi par mai fericiți ca niciodată.

Elena Băsescu și Bogdan Ionescu au fugit departe de aglomerația din oraș și au ales să facă Paștele la țară, cu cei doi copii ai lor, Sofia Anais ( 2 ani și jumătate) și Traian jr. ( un an). Cu micuța ei pe umeri, mezina fostului președinte le-a transmis celor care îi urmăresc profilul pe contul de socializare sărbători liniștite și a vrut, totodată, să le închidă gura răutăcioșilor care au spus despre ea că se află la un pas de divorț. Deși nu a făcut declarații explicite pe această temă, imaginea publicată spune mai mult decât o mie de cuvinte.

eba.jpg

elena basescu bogdan ionescu copii sofia anais traian jr
Elena și Bogdan s-au căsătorit în 2012
foto: arhiva personală

"Paşte fericit şi zile luminate alături de toţi oamenii dragi vouă. Hristos a Înviat!", a scris Elena Băsescu pe Facebook la descrierea pozei alături de soțul ei și de cei doi copii ai cuplului.

Elena și Bogdan s-au căsătorit în toamna anului 2012. Ea a preferat să-și păstreze numele de domnișoară. 

Loading...
 
 

Citește și

 • elena basescu

  N-are leac! Deşi a devenit mămică, Elena Băsescu nu s-a "vindecat" de lux şi investeşte în continuare sume cu 4 zerouri, în euro, în haine şi accesorii. Diferenţa este că în loc de cluburi de fiţe, acum le afişează mai mult la piaţă sau înpingând la cărucioare.

 • eba baiat traian junior basescu

  Fiica cea mică a președintelui Traian Băsescu e o mămică fericită. Are doi copii frumoși, cu care se mândrește. Eba a postat, joi, pe contul său de Facebook, o fotografie recentă cu băiețelul ei.

 • elena basescu

  În urmă cu numai un an, toți urmăreau surprinși imaginile cu Elena Băsescu (35 de ani), în ultima lună de sarcină. Silueta fiicei președintelui se rotunjise considerabil, dimensiunile de fotomodel erau doar o amintire. Mai mult decât la prima sarcină, Elena Băsescu lăsa impresia că a cedat cu totul poftelor de gravidă. Acum însă, chiar înainte de a-i tăia moțul micuțului Traian, EBa arată perfect, ca o puștoaică pusă pe fapte mari.

 • eba, elena, basescu, fiica, magazin

  Elena Băsescu (35 de ani) e o mămică împlinită. Nu numai că are doi copii frumoşi, dar, acum, are şi partener de cumpărături. E vorba de fiica ei de 2 ani, Sofia, de care EBa are grijă mereu să fie cochetă.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1