Elena Băsescu, lecție de stil la botezul unui fost coleg din Parlamentul European

eba.jpg

elena basescu copii divort bogdan ionescu
Elena Băsescu are doi copii din mariajul cu Bogdan Ionescu
Foto: arhivă personală

Mezina fostului preşedinte Traian Băsescu a început să-şi umple agenda de evenimente în ultima vreme. După nunta lui Alex Erbaşu cu frumoasa Andra Iacob, unde i-a luat faţa rivalei sale, Maria Grigoriu, Elena (37 de ani) a petrecut din nou în urmă cu doar câteva zile şi nu a trecut deloc neobservată.

EBa a devenit din ce în ce mai prezentă la petrecerile pe care le organizează prietenii ei şi stă cât mai puţin pe acasă. În urmă cu doar câteva zile, bruneta a participat la un botez, iar ţinuta a fost cea care a scos-o repede în prim plan. Bruneta a purat o rochie în cloş de culoare neagră cu impremeu floral pe care a accesorizat-o cu o pereche de sandale de culoare roşie. Emoţionată, fosta soţie a lui Bogdan Ionescu (Syda) a luat bebeluşul în braţe şi deşi a trecut ceva timp de când şi ai ei erau la fel de mici, s-a descurcat de minune.

elena basescu botez coleg bebelusZoom
Elena Băsescu a participat la botezul unui băieţel
Foto: arhivă personală

Elena Băseacu a aceptat invitaţia de la participa la evenimentul de creştinare organizat de un fost coleg din Parlametul Europeran, care zilele trecute şi-a botezat băieţelul nou-născut.

În urmă cu două săptămâni, Elena Băsescu a încins ringul de dans într-o rochie verde smarald la nunta lui Alex Erbaşu cu Andra Iacob, eveniment la care a auzit că ar fi fost printre invitaţi, fostul ei soţ, Bogdan Ionescu, cu actuala lui iubită, modelul Maria Grigoriu.     

loading...

Citește și

  • elena basescu machiaj serviciu camera de comert si industrie

    După weekend-ul petrecut la mare, Elena Băsescu (37 de ani) a revenit în Bucureşti, la activităţile ei obişnuite şi îşi etalează bronzul proaspăt obţinut pe plajă la Camera de Comerţ şi Industrie, acolo unde este angajată din luna ianuarie 2016, pe un salariu net de 3.000 de lei. Preocupată mereu să arate bine, bruneta ne-a dat câteva indicii asupra ţinutei şi a look-ului pe care le adoptă atunci când merge la job.

  • elena basescu bogdan ionescu

    În luna septembrie a anului trecut, Elena Băsescu și Bogdan Ionescu, mai cunoscut drept Syda, au anunțat că-și despart drumurile, după o căsnicie care a durat patru ani și din care au rezultat doi copii.

  • O nuntă cum n-a văzut Parisul s-a consumat sâmbătă, la “Pădurile Regale” din Corbeanca. Miri au fost Alex Erbaşu, pe vremuri cel mai râvnit burlac, şi Andra Iacob, o afaceristă din Constanţa. Pe scenă au cântat doar celebrităţi, la mese au fost vedete una şi una, aşa că nota de plată a fost şi ea pe măsură. 100.000 de euro ar fi băgat mirele în nunta de basm.

  • În cursul săptămânii e cocoţată pe tocuri şi îmbrăcată în deux piece-uri elegante, iar în weekend renunţă la haine şi face senzaţie pe Litoralul românesc. În ultima lună, Elena Băsescu (37 de ani) nu a ratat nici un sfârşit de săptămână la mare. Ar fi şi păcat să nu-şi etaleze trupul sexy lucrat din greu la sală.