Ele sunt reginele tatuajelor!

Cele două artiste, VJ Wanda (41 de ani) şi Ruby (29 de ani), sunt, de departe, cele mai pictate vedete din show-biz. Pe trupurile lor găseşti tot felul de desene, de la flori, gheişe, numere şi aripi până la rândunele, fundiţe şi dragoni. Dar de-abia au prins gustul tatuajelor, ambele susţinând că acesta este doar începutul.

Peste 15.000 de euro valorează cele 14 desene de pe trupul lui VJ Wanda sau Maria Mihaela Cojocaru, pe numele ei real, şi pe care le-a realizat la mai multe saloane de tatuaj din întreaga lume, inclusiv din America. Vedeta se mândreşte cu trandafirii imenşi, de pe mâini: ”Ei simbolizează feminitatea, puterea şi senzualitatea”, susţine Wanda.

14_stire_4.jpg

Vj Wanda are 14 desene, dar cel mai mult se mândreşte cu trandafirii de pe mâini

Dar mai are ”încrustat” pe braţ o gheişă, despre care a menţionat că reprezintă chipul ei din copilărie, un dragon imens, semnul său zodiacal, şi un cerb. Mai mult, ea şi-a deschis în Bucureşti şi un salon de tatuaj, unde are câţiva angajaţi. Nonconformista artistă ne-a vorbit şi despre problemele ei de sănătate: ”Am învăţat să nu mă mai sperii de unele lucruri în viaţă, să nu mă sperii atât de uşor cum o făceam înainte, aştept ca tot acest proces de vindecare să se termine, sunt un om puternic!”.

14_screenshot_20180520-131007dfg.jpg

Ruby poate participa lesne la o expoziţie de tatuaje
Foto: arhiva personala

Dar şi Ruby vine puternic din urmă, cu cele 15 tatuaje ale sale: „Cel mai important desen este o inimă, pe care o am pe interiorul braţului şi pe care scrie «mamaia», de la bunica mea. Mai am tatuată o rândunică, pentru că eu acasă, la Medgidia, stau pe strada Rândunelelor. Apoi, mai am nişte flori de hibiscus, un 15 cu aripi, pe spate, şi două fundiţe, pe picioare”, a declarat ea, înt-un interviu. 

14-vedete-tatuaje.jpg

Ambele s-au tatuat, recent, şi pe spate
Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1