Adrian Minune, mesaje emoționante din partea copiilor, de ziua lui: "La mulți ani, Regele meu!"

adi_minune_copy.jpg

Adi Minune a fost serbat ieri de fiicele lui, Carmen şi Adriana

Adrian Minune (46 de ani) şi-a serbat ieri ziua de naştere. A fost felicitat atât de fiul lui, Adrian Jr, cât şi de cele două fete, Carmen Simionescu (22 ani) şi Adriana Simionescu (18 ani), care i-au urat un sincer “La mulţi ani!”, încă de la primele ore ale dimineţii.

 

Toţi trei au moştenit talentul artistic al manelistului de top

Carmen s-a lansat în muzică sub pseudonimul Karmen, încă de dinainte de a împlini varsta de 18 ani, iar Adriana a făcut furori cu timbrul ei vocal în sezonul 9 al concursului muzical ”Vocea României” (PRO TV). Adriana Simionescu a ajuns în echipa lui Horia Brenciu, după ce a interpretat impecabil piesa lui Emeli Sande, ”My Kind of Love”.

adriana_6_copy.jpg

Adriana Simionescu


Adi Minune a fost impresionat de mesajul pe care Karmen l-a postat  ieri pe Instagram: “Trăiască regele! Astăzi s-a născut o legendă! La mulţi ani, regele meu! Îţi mulţumesc pentru fiecare noapte petrecută departe de casă, fiecare picătură de sudoare. Voi munci toată viaţa mea ca să te fac mândru. Te divinizez!”.  

karmen-botez1.jpg

Karmen
foto: Instagram
Loading...

Citește și

  • Manelistul Adi Minune este, la 45 de ani, cel mai fericit tătic din lume, căci copiii lui îi calcă pe urme, având voci de invidiat. După succesul înregistrat de fiica lui cea mare, Karmen (21 de ani), iată că şi Adriana (16 ani) este acum în centrul atenţiei, luptându-se pentru marele premiu de la ”Vocea României”. Dar şi mezinul familiei, Adrian Jr, are un timbru vocal de invidiat. În plus, este un chitarist talentat.

  • Carmen Simionescu (21 de ani), alias Karmen, a fost surprinsă de fotoreporterii Click! pe plaja din Mamaia Nord, alături de soțul ei, Bogdan Căplescu. Este însărcinată în 36 de săptămâni, mai are o lună și își va ține copilașul în brațe, însă iată că nu a reușit să renunțe de tot la viciul fumatului.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1