Ele au fost mirese în 2018! Ce rochie v-a plăcut cel mai mult?

alice-cavaleru-vladimir-draghia.jpg

Alice Cavaleru şi Vladimir Drăghia s-au căsătorit la malul mării

A fost anul nunților în 2018, iar vedetele fie și-au găsit sufletul pereche, fie și-au reînnoit jurămintele în fața lui Dumnezeu. Roxana Ciuhulescu (39 de ani), Valentina Pelinel (38 de ani), dar și Deea (28 de ani) și Dinu Maxer (42 de ani) sunt doar câteva dintre personajele din showbiz care au ajuns la altar.

Deea şi Dinu Maxer s-au asortat la reînnoirea jurămintelor

deea-maxer.jpg

Deea şi Dinu Maxer şi-au reînnoit jurămintele

Pentru a fi cele mai frumoase, divele au ales după gustul lor cele mai frumoase rochii. În urmă cu două luni, Deea și Dinu Maxer și-au reînnoit jurămintele de dragoste după 10 ani împreună, așa că s-au bucurat din nou de ipostaza de miri. Ei au făcut o mare petrecere la care frumoasa șatenă a ales să poarte o rochie mai specială, cu voal reinterpretat, asemenea fracului ales de Dinu Maxer.

Roxana Ciuhulescu s-a recăsătorit după divorţul din 2017

roxana_ciuhulescu_sot_1.jpg

Roxana Ciuhulescu s-a recăsătorit cu Silviu Bulugioiu

Roxana Ciuhulescu s-a recăsătorit anul acesta cu Silviu Bulugioiu, după divorțul, din 2017, de Mihai Ivănescu. Fosta prezentatoare Pro TV a ales să poarte o rochie de mireasă clasică albă care să o ajuta să se simtă perfect în ea.

Alice Cavaleru și Vladimir Draghia s-au căsătorit la malul mării

Alice Cavaleru i-a spus „Da” actorului Vladimir Drăghia în această vară. După revenirea de la celebrul concurs „Exatlon” (Kanal D), el a decis să-și ceară iubita în căsătorie. Alice și Vladimir au organizat o nuntă doar cu cei apropiați, la malul mării. Mirele a ales o ținută clasică ce s-a asorat de minune cu rochia albă și simplă a miresei.

Valentina Pelinel a purtat o rochie roşie la cununia civilă

pelinel-borcea.jpg

Valetina Pelinel a purtat o rochie roşie la cununia civilă

O altă nuntă cu șaif în showbiz a fost și cea lui Cristi Borcea cu Valentina Pelinel. La cununia civilă, fotomodelul de talie internațională a ales o vestimentaţie all-red: o rochie roşu corai, cercei în aceeaşi nuanţă (marca Iulia Albu) şi un buchet cu flori roşii. Sandalele aurii de la Jimmy Choo au fost şi ele un must-have. În privința ținutei fostului acţionar dinamovist, a fost și el în top. Afaceristul a purtat un costum bleumarin și cravată în aceeaşi nuanţă.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1