Ela Crăciun și-a serbat fetița cu o petrecere tip carnaval. Iată ce cadouri a primit Alesia!

ela-craciun-alesia-zi-de-nastere-2.jpg

Ela Crăciun i-a pregătit fiicei sale o petrece de tip carnaval

Ela Crăciun și-a sărbătorit fetița, cu ocazia zilei sale de naștere, organizând două petreceri: una la școală și alta într-o locație de evenimente. Alesia a împlinit șapte ani și a avut parte de momente de neuitat alături de prietenii săi, dar și de fratele său mai mare și de părinți.

Pentru că cea mică a dorit să fie sărbătorită și de colegii ei, Ela Crăciun i-a adus Alesiei la școală un tort spectaculos, cu ornamente roz și mov, pe care l-a împărțit cu copiii de la școală. Seara, a fost timpul pentru o nouă petrecere. De această dată, părinții ei au organizat o petrecere-carnaval, unde copiii s-au costumat după propriul plac. Alesia a ales să se transforme în Harley Quinn, noua vedetă internațională din serialele pentru copii. Micuța a purtat un costum cu carouri, de Joker, și și-a tinut părul în două cozi.

„Alesia și-a dorit ca mai întâi să îi cânte colegii La Mulți Ani, așa că i-am dus la școală un tort pentru a-l împărți alături de aceștia. Seara am avut o a doua petrecere, de această dată un Carnaval Party. Ea are o pasiune pentru costume. Anii trecuți vroia să poarte rochii de prințese, acum îi plac eroii din filme și și-a dorit să fie Harley Quinn. Am organizat o petrecere frumoasă, am adus animator, copiii au avut parte de jocuri, întreceri, dansuri. S-au distrat foarte bine. Tortul a trebuit să fie tot cu eroi, decorat cu tot felul de figurine, printre care și Superman și Batman. La petrecere a venit și fratele ei mai mare, Alex”, a declarat Ela Crăciun.

Ela Crăciun a postat pe blogul ei un text emoționant cu ocazia zilei fiicei sale, prin care a declarat că nu știe când au trecut anii.

“Alesia împlinește astăzi 7 ani și simt că anii au trecut clipind, dorindu-mi să treacă mai repede, să ard etape sau să scap de probleme. În realitate, fiecare moment cu copiii noștri este o bucurie chiar și atunci când aceste momente sunt presărate cu griji și neliniști. Mă uit la ea și văd cum anii care trec peste noi ne transformă pe amândouă. Ea devine o domnișoară frumoasă, talentată și independentă, iar eu o mamă mai liniștită și, sper eu, mai înțeleaptă. Dar mi-aș dori să o mai aud măcar o dată gângurind, întinzând neajutorată mâinile să o iau în brațe și râzând cu ochii atunci când mă vede. Acum iubirea e altfel. Este mai complicata dar, și mai înțeleaptă.Îmi spune că mă iubește, dar de data asta are și argumente. Știe exact de ce sunt o mamă bună pentru ea și poate să mă facă să îmi dea lacrimile doar încrucișându-și bratele în jurul gâtului meu. Iubirea este acolo, dar timpul a trecut”, a mai spus ea.

„Odată cu nașterea lui Nicholas mi s-a mai dat o șansă. Eu spun că este șansa de a iubi conștient fiecare moment cu copiii mei. Este șansa mea, de mama și de soție, să spun mulțumesc pentru timpul nostru limitat împreună. Acum am șansa de a mai legăna o dată un pui de om, de a mai simți mirosul de bebeluș pe pieptul meu și de a ma bucura de primul gângurit. Poate că nimeni nu îmi va lua locul în inima copiilor mei, dar sunt convinsă că timpul lor va fi sigur din ce în ce mai limitat pentru mine. Pe măsura ce prieteni și iubiri noi își vor face loc în viața lor, eu voi fi cea care va învăța să iubească de la distanță, necondiționat, așa cum am făcut-o mereu. Alex este primul care mă învață să fac loc unor noi priorități în viața lui. Accept cu bucurie independența copiilor mei, dar nu mă pot abține să nu simt că iubirea materna este o constantă spre deosebire de timpul împreună, care este limitat. Dragi mame, nu vă doriți să treacă timpul mai repede. Nu faceți altceva decât să vă doriți bătrânețea mai aproape. Amintirile frumoase nu se fac cu griji, ci cu zâmbete! Eu am să mă bucur astăzi de cele trei minuni ale mele, chiar dacă o vom sărbători doar pe Alesia”, a încheiat ea.

Loading...

Citește și

  • Este iarnă, frig, iar multe mămici au tendința de a îmbrăca bebelușii cât mai gros atunci când ies la plimbare în aer liber, de teamă ca aceștia să nu răcească. Acest comportament este greșit, spun medicii, iar Ela Crăciun, vedeta care deține cel mai citit blog din România, a întrebat specialiștii cum este corect să procedeze fiecare părinte pentru a nu afecta sănătatea celui mic.

  • Ela Crăciun ne dovedește încă o dată că este deosebit de activă, chiar la scurt timp după ce a adus pe lume cel de-al treilea copil al său. Vedeta TV, cunoscută în mediul online ca SuperMom, a revenit la serviciu la doar o săptămână după ce a născut, a filmat și prezentat emisiuni, a realizat ședințe foto pentru blog și pentru diverse campanii publicitare și a prezentat evenimente importante în București și în țară.