Ela Crăciun a lansat cartea „9 luni fără griji”

ela_craciun.jpg

Ela Crăciun
Ela Crăciun a lansat o carte
Foto: Arhiva personală
Citeste tot despre: 

Zi cu emoții pentru prezentatoarea emsiunii ”Numai de bine” de la Antena3, Ela Crăciun. Vedeta a lansat prima sa carte intitulată ”9 luni fără griji”, mărturisind din experiența sa de mamă a trei copii, completată cu sfaturi avizate de la medici din domeniu.

Chiar dacă a fost suținută de soț și de cei trei copilași, iată că Ela Crăciun nu s-a putut debarasa de emoții la lansarea cărții sale intitulate ”9 luni fără griji”. Peste 150 de persoane au fost prezente, prientre care și o pleiadă de vedete precum: Anca Serea, Alina Sorescu, Ileana Badiu, Andreea Bănică, Geanina Ilieș, Andreea Perju, Irina Mohora, Octavia Geamănu, Mihaela Călin, Ana Maria Ionescu, Oana Zamfir, Mihaela Bîrzilă- numai mămici.

Ela Crăciun s-a consultat cu specialiștii

Cei prezenți la eveniment au urmărit cu  interes discursurile specialiștilor la care Ela Crăciun a apelat pentru documentarea cărții: Dr. Doina Mihăilescu Buzatu (medic primar obstretică și ginecologie), Dr. Ruxandra Pleșea (medic specialist în diabet, nutriție și boli de metabolism), Dr. Daniela Bandrabur (medic anestezist), Claudia Maria Deculescu (moașă). Cartea “9 luni fără griji” include răspunsurile la 101 întrebări, cele pe care femeile însărcinate și le pun cel mai des, selectate din discuțiile în mediul online, pe blogul și paginile sale de socializare, cu femeile din comunitatea sa.  Ela Crăciun a strâns informații extrem de utile de la specialiști, astfel încât viitoarele mămici să primească răspunsurile corecte la întrebările lor, axate pe studii medicale. Cartea parcurge toate etapele sarcinii, întrebările și problemele cu care se confruntă viitoarele mame, abordând curajos chiar și subiecte considerate de multe persoane drept tabu, precum sexul în timpul sarcinii, miturile băbești, emoțiile și depresia unei gravid. ”Este o carte de suflet, pe care am scris-o atât din propria mea experiență de mamă, trecând până acum prin trei sarcini, cât, mai ales, intervievând cei 

mai buni specialiști pe care i-am avut alături. Sunt la bază jurnalist și știu cât de important este să ai informația corectă, de la o sursă de încredere. Așa cum procedez și pe blogul și pe canalul meu de YouTube, îmi doresc să vin în sprijinul tututor celor care vor să aibă o viață de familie frumoasă și sănătoasă”, declară Ela Crăciun.

Iată ce capitole puteți găsi în carte:

 1. Simptomele sarcinii
 2. La ginecolog
 3. Medicamente și tratamente în timpul sarcinii
 4. Nutriție
 5. Frumusețe
 6. Sexul în perioada de sarcină
 7. La psiholog
 8. Ce este permis/interzis în sarcină
 9. Mituri în sarcină
 10. Drepturile gravidei
 11. Pe ultima sută de metri
 12. Nașterea

 

 

Citește și

Ela Crăciun, în cele mai sexy poze! A fost declarată sosia lui Kim Kardashian

Ela Crăciun șochează: „Îmi doresc șase copii!”

Loading...
 
 

Citește și

 • ela craciun stiri Antena 3

  Iubeşte dulciurile şi se declară învinsă atunci când are în faţă o ciocolată. Prezentatoarea Antena 3, Ela Crăciun, este dependentă de prăjituri şi deserturi, însă acum nu-ţi mai face griji în privinţa siluetei. A găsit o metodă nouă prin care poate să scape de kilogramele în plus fără să tragă din greu la sală.

 • Ela Crăciun și-a sărbătorit fetița, cu ocazia zilei sale de naștere, organizând două petreceri: una la școală și alta într-o locație de evenimente. Alesia a împlinit șapte ani și a avut parte de momente de neuitat alături de prietenii săi, dar și de fratele său mai mare și de părinți.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1