Artiștii iau cu asalt scena politică! Cine își încearcă norocul la alegerile parlamentare din decembrie

1_copy.jpg

Marcel Pavel a trecut prin momente grele când s-a infectat cu noul coronavirus

Actori şi cântăreţi care zeci de ani şi-au dedicat viaţa publicului sunt pregătiţi acum să facă o schimbare importantă în viaţa profesională. Unii spun că politica e un domeniu interesant şi că ar avea multe idei benefice, alţii recunosc faptul că pandemia le-a dat peste cap socotelile financiare şi că o sursă sigură de venit ar fi mai bună.

Cântăreţii Marcel Pavel şi Sanda Ladoşi, designerul Nausica Mircea şi actriţa Magda Catone sunt cei care au decis recent să facă pasul în politică şi să-şi încerce norocul la alegerile parlamentare din decembrie.
Marcel Pavel (60 ani) a precizat că a acceptat propunerea de la Partidul Ecologist Român pentru a candida la alegerile parlamentare din luna decembrie.

Artistul nostru figurează pe poziţia a doua pe listele condidaţilor propuşi de Partidul Ecologist Român pentru Camera Deputaţilor Mureş şi a ţinut să precizeze pentru Click!, că nu este înscris în nici un partid.

“Nu fac parte din nici un partid politic. Candidez ca independent”, ne-a declarat Marcel Pavel, care speră să facă ceva şi pentru artiştii greu încercaţi de această perioadă de restricţii, în care spectacolele le-au fost anulate.

”Sunt un militant al reintrării în drept a naturii, a unei Românii mai curate, a stopării defrişării pădurilor, ilegale. Şi de ce nu, dacă pot să contribui cu ceva pozitiv la acest aspect, o fac cu mare drag. Dacă nu voi fi în stare mă voi retrage instant, fără problemă”, a precizat  artistul pentru Antena 3. Pentru cântăreţ, pandemia a fost o perioadă grea, mai ales că a fost diagnosticat cu Covid-19 şi a stat internat în spital cu serioase complicaţii.

2_copy.jpg

Sanda Ladoşi a căpătat experienţă managerială la Circul Globus

Şi cântăreaţa Sanda Ladoşi candidează pentru un fotoliu de deputat pentru acelaşi partid, tot pentru Mureş.

Solista, care a fost în conducerea Circului Globus din Bucureşti, are experienţă managerială, pe care speră să o poată folosi şi în politică.  Tot spre această lume agitată s-a îndreptat şi actriţa Magda Catone.

Magda Catone, propunerea PNL pentru funcția de viceprimar al Sectorului 2

Ea a candidat pentru un post de consilier la Primăria Sectorului 2 din Bucureşti şi este acum propunerea PNL pentru una dintre funcţiile de viceprimar, tot la Sectorul 2.

3_doar_magda_catone_copy.jpg

Magda Catone vrea să se implice în administraţia locală

Actriţa, cunoscută publicului pentru rolurile sale, dar şi pentru reclama la un detergent, joacă în piese şi film de aproape trei decenii. Singura perioadă în care a renunţat la teatru a fost după ce a aflat că este gravidă cu fiul ei.

Anterior, timp de mai mulţi ani aceasta încercase să rămână însărcinată, potrivit propriilor mărturii: „În momentul în care am rămas însărcinată am început să merg mai lin în cariera mea. La 4 luni de sarcină m-am oprit, n-am mai jucat”, a spus Catone. 

O creatoare de modă vrea să fie deputat

Pro România Vrancea vine cu o candidatură surpriză la alegerile parlamentare din 6 decembrie. 

Primul loc pe lista de candidaţi pentru Camera Deputaţilor va fi ocupat de creatoarea de modă Nausica Mircea. 

4_copy.jpg

Nausica Mircea

Ea se ocupă de modă de circa 20 de ani, reuşind să-şi creeze un brand în lumea modei şi să-şi prezinte creaţiile la numeroase târguri şi festivaluri de modă din România şi din străinătate. 
În prezentările de modă ale Nausicăi au defilat nume importante din showbiz-ul românesc.

 

 

Loading...

Citește și

  • Cântăreţii Marcel Pavel şi Sanda Ladoşi candidează la alegerile parlamentare pe listele Partidului Ecologist (PER) în judeţul Mureş. Cei doi au devenit colegi de partid cu Şerban Nicolae, Liviu Pleşoianu şi Cătălin Rădulescu (AKM), alungaţi de Marcel Ciolacu din PSD. Îns toţi au şanse in fime să intre în Parlament. PER e abia în marja de eroare a sondajelor.

  • magda catone portret

    Actrița Magda Catone și Adrian Costache sunt propunerea PNL pentru cele două posturi de viceprimar al Sectorului 2, a scris Violeta Alexandru, președintele PNL București, pe pagina de Facebook. Actrița este încă unul dintre numele sonore ale showbiz-ului autohton care s-au orientat spre administrația locală în această perioadă.