Ei sunt rivali la serviciu, dar iubiţi în dormitor

18_3-col-adela-valcan.jpg

Adela Popescu prezintă “Vorbeşte lumea”, la PRO TV, iar Radu Vâlcan este gazda emisiunii “Insula iubirii”, la Antena 1

Dragostea nu ţine cont de rivalităţile de la serviciu, aşa că domnul Cupidon îşi face treaba când şi unde are chef. Odată cu anunţarea noilor grile de toamnă, am observat că la Antena 1 şi la PRO TV apar familii de actori sau de prezentatori, fiecare dintre parteneri, la câte un post rival. În aceeaşi situaţie sunt şi celebrii Gina Pistol şi Smiley.

Cel mai recent exemplu îi are în prim-plan pe actriţa Victoria Răileanu (30 de ani), creaţa angelică din telenovela “Daria, iubirea mea” (2006), de la Acasă TV, care din acest sezon va reveni la Pro TV, în serialul “Vlad”.

18_3-col-victoria-raileanu-sot.jpg

Victoria Răileanu joacă în “Vlad”, la PRO TV, iar soţul ei, Conrad Mericoffer, în serialul “Fructul oprit”, la Antena 1

Click a aflat că e căsătorită cu Conrad Mericoffer (29 de ani), interpretul lui Mihai Lăzărescu din serialul “Fructul oprit”, care revine din 29 august, la Antena 1. “Soţul meu are un nume austriac, se numeşte Conrad Mericoffer, ne-am cunoscut în facultate, suntem împreună de cinci ani. Am fost colegi de facultate, dar n-am avut treabă unul cu altul, am lucrat destul de puţin împreună, ne apreciam profesional şi altfel, un pic. Lui îi plăcea de mine şi mie de el, dar în perioade diferite, niciodată în acelaşi timp. După ce am terminat facultatea, iar el, masterul am intrat în acelaşi grup de prieteni şi ne-am cuplat. Avem un copil, pe băieţelul nostru îl cheamă Carol, are 3 ani şi 3 luni”, ne-a spus Victoria.

Adela Popescu şi Radu Vâlcan, 3 ani de căsnicie

Un alt cuplu unit de muzică, de data aceasta, e cel format din Anca Cojocaru (25 de ani) şi Andrei Vitan (27 de ani). 

18_3-col-vocea-x-factor.jpg

Anca Cojocaru a participat la “X-Factor”, iar Andrei Vitan, la “Vocea României”. Acum se pregătesc de nuntă

Ea a participat la “X-Factor”, în 2012, iar el la “Vocea României”, în 2015. Solista cântă acum sub numele de scenă CoJo. “Ne-am cunoscut în urmă cu 5 ani, la karaoke, am cântat piesa «Stay». Aşa a început povestea noastră. Pe 2 decembrie am cerut-o de nevastă şi în mai ne-am logodit la biserică. Am programat nunta la Săftica şi facem mare petrecere pe 6 octombrie. Cătălin şi Ana Debu vor fi naşi, el e prietenul meu cel mai bun din copilărie. Vom avea 360 de invitaţi, vom avea meniu în care am păstrat lucrurile clasice ca să fie toată lumea mulţumită, dar şi multe lucruri sofisticate. Ea şi-a luat deja rochia, dar n-am văzut-o încă. Am stabilit cine va cânta la nuntă, poate vom cânta şi noi, deşi se spune că nu e bine”, ne-a povestit Andrei.

Şi, apropo de nuntă, Adela Popescu (31 de ani), gazda emisiunii “Vorbeşte lumea”, de la PRO TV, şi Radu Vâlcan (41 de ani), prezentatorul de la “Insula Iubirii” (Antena 1), au sărbătorit 3 ani de la cununia lor. Adela şi Radu s-au cunoscut la filmările pentru “Iubire şi onoare”, în 2010, şi aşa a început povestea lor de dragoste. În iunie 2016 au devenit părinţii lui Alexandru, iar de curând Adela a anunţat că e din nou însărcinată, tot cu băieţel.

Smiley cu muzica, la «Vocea», Gina cu bucătăria, la «Chefi la cuţite»

Povestea lor de dragoste se pare că a început anul trecut, în martie, când Smiley (35 de ani) şi Gina Pistol (36 de ani) au fost fotografiaţi prima oară în gaşcă, la concertul lui Damian Drăghici. Apoi, paparazzi i-au surprins în aeroport, când plecau în vacanţă, în Thailanda. Amândoi sunt discreţi cu relaţia lor, dar şi foarte ocupaţi cu proiectele pe care le au la posturi rivale. El este prezentator la “Românii au talent”, la PRO TV, dar şi jurat la “Vocea României”, iar ea este gazda emisiunilor “Chefi la cuţite” şi “Asia Express”, de la Antena 1.

Gina îşi face însă timp să meargă la concertele lui şi să filmeze sau să facă fotografii. Puţini ştiu că cei doi au în comun şi pasiunea pentru muzică, pentru că vedeta Antenei 1 cântă şi ea, luând lecţii de canto în trecut. Deunăzi l-am întrebat pe Smiley cum arată pentru el femeia ideală: “Cred că femeia cu care sunt este cea ideală”, ne-a mărturisit el.

 

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1