Ei sunt concurenţii de la "Te cunosc de undeva"

anda.jpg

anda adam te cunosc de undeva
Anda Adam este pentru a treia oară concurentă la emisiune
Foto: Antena 1

Show-ul transformărilor revine din 18 februarie, la Antena 1, iar concurenţii se vor întrece să-şi demonstreze talentul. Este vorba despre . Ruby, Sore, Anda Adam, Bianca Sârbu, Biu Marquetti, Alex Vasilache, Daniel Max Dragomir, Cuza (Iulian-Adrian Popescu) de la “Noaptea Târziu”, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu

Cel de-al unsprezecelea sezon al show-ului “Te cunosc de undeva!” începe sâmbătă, 18 februarie, de la ora 20.00, la Antena 1. Dacă Anda Adam este o veterană a emisiunii, unii dintre concurenţi sunt la prima lor experienţă de acest gen. "Sunt foarte încântată să fiu la «Te cunosc de undeva!», pentru că acest show înseamnă entertainment și performanță, dar și o experiență și o provocare pentru un artist”, a spua Sore. La fel de fericită să facă parte din show este și Ruby. “E greu să-mi exprim în cuvinte încântarea și bucuria pe care le am să fiu aici. Este una dintre emisiunile mele preferate și o urmăresc cu mare drag în fiecare sâmbătă liberă, iar dacă ratez vreo ediție, dau fuga pe antena play să fiu la zi cu transformările”, a completat artista.

concurenti.png

concurenti te cuosc de undeva
Biu Marquetti, Andrei Ştefănescu, Liviu Vârciu, Alex Vasilache, Bianca Sârbu, Max Dragomir, Cuza, Sore şi Ruby sunt concurenţii noului sezon
foto: colaj Click!

Propunerea de a participa la “Te cunosc de undeva!” a fost o mare surpriză pentru Biu Marquetti, fosta solistă a trupei Mandinga, pentru că aceasta își dorea de trei ani să facă parte din show. La fel de entuziastă este și Bianca Sârbu, actrița Teatrului de revistă “Constantin Tănase” din București. “Mi-am dorit să particip la emisiune încă de la începutul ei. Toți cei care mă știau, la teatru, ca pe un cal breaz, îmi spuneau că mi s-ar potrivi. Recunosc, am emoții mari, dar cred că mă voi simți ca acasă”, a concluzionat ea. 

Anda Adam a acceptat din nou să intre în show

Anda Adam vine pentru a treia oară la “Te cunosc de undeva!” și mărturisește că este foarte fericită să facă din nou parte din show. “Mi-am dorit să vin din nou, pentru că aici am avut parte de momente și experiențe unice, pentru că e vorba despre muncă, dar și de distracție, și pentru că rezultatul final e pe măsură. Ai așa o mare satisfacție după fiecare ediție, cum nu îți poți imagina!”, a explicat cântăreaţa. La rândul său, Alex Vasilache, solistul trupei „Jukebox”, spune că și-a dorit să vină, la “Te cunosc de undeva!” din mai multe motive. “Pentru că mi-a plăcut de la primele ediții, pentru că este o emisiune în care artistii fac rating cântând și dansând, pentru că mi se pare foarte interesant să intri în pielea unui alt personaj, pentru că e o provocare pentru mine și pentru că acum voi înțelege mai bine femeile și sacrificiile pe care le fac pentru noi, bărbații, atunci când merg și dansează pe tocuri”, a spua el. Foarte încântat de propunere a fost și Cuza, pe numele său real Iulian-Adrian Popescu, solistul trupei “Noaptea Târziu”, și mezinul echipei. 

În acest sezon, revin cu poftă de show, la „Te cunosc de undeva”, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu. Și de această dată, cei doi vor susține toate momentele lor artistice în duet.

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1