Ei sunt cei mai sexy solişti din România! Se bat în "pătrăţele" bine lucrate FOTO

alex-velea.jpg

Alex Velea este cunoscut pentru "pătrăţelele" lui
Foto: Arhiva personală

E vară, e caniculă, iar artiştii renunţă şi ei la haine şi îşi expun abdomenele bine lucrate. Click! îţi spune care sunt cei mai sexy solişti de la noi care şi scot pătrăţelele la “produs” pe scenele din ţară şi capital.

Alex Velea

Se poate spune că Alex Velea (31 de ani) a dat tonul la… pătrăţele. Până să se lanseze olteanul în muzica românească, odată cu concursul Star Factory, nu erau solişti care să-şi etaleze abdomenul. După ce a câştigat concursul muzical şi a avut colaborări cu Anda Adam şi Anna Lesko, Alex Velea a dispărut o vreme din peisaj. Însă s-a întors extrem de sexy şi rău, cu pătrăţele la vedere şi cu multe tatuaje. A lansat hit după hit, s-a căsătorit şi a divorţat, s-a cuplat cu Antonia şi a devenit tată. Chiar şi aşa Alex nu s-a lăsat pe tânjeală, merge la sală, continuă să se tatueze şi să cânte la bustul gol, fie pe scenă fie în videoclipuri.

Connect-R

connect-r-nu-doarme-niciodata.jpg

Connect-R a pozat multă vreme cu "pătrăţele" la vedere, dar acum s-a cuminţit
Foto: Arhiva personală

Multă vreme Connect-R, pe numele real Ştefan Mihalache (33 de ani), i-a fost partener lui Velea în videoclipuri şi pe scenă. Însă prietenia s-a cam rupt şi cei doi au luat-o pe căi musicale separate. Pe când încă nu era familist, solistul îşi permitea să apară la bustul gol în videoclipurile lui sau ale altora. Între timp, s-a însurat, a devenit tată şi a renunţat la imaginea de băiat rău. În ultima vreme solistul a pozat decent, doar e familist şi nu prea şi-a mai scos pătrăţelele la aerisire decât vara, în spectacolele de pe litoral. 

Dorian Popa

_c1k9993.jpg

Dorian Popa e foarte mândru de abdomenul lui
Foto: Arhiva personală

Dorian Popa (26 de ani) a devenit celebru odată cu lansarea trupei LaLa Band şi a serialului “Pariu cu viaţa”, de la Pro TV. Scenele sexy, multe fimate la bustul gol, l-au adus pe Dorian în topurile celor mai iubiţi solişti români. După ce a jucat în “O nouă viaţă”, solistul s-a lansat solo, a intrat în afaceri şi a fost DJ într-o emisiune de la Kanal D. Anul acesta, a participat la reality showul “Sunt celebru, scoate-mă de aici”, unde şi-a etalat zilnic pătrăţelele. Chiar dacă a slăbit foarte mult, Dorian şi-a revenit repede şi acum lucrează la un nou show, “Super Trip”, care va debuta în curând la Pro TV. În paralel, Dorian are concerte, merge la sala de forţă şi pregăteşte noi surprize muzicale dupa ce a lansat piesa “Lasă-mi cucu în pace”, cu Ruby şi Cătălin Moroşanu.

Sony Flame

sonny_flame_boy.jpg

Sony Flame îşi face mereu timp să meargă la sala de forţă
Foto: Arhiva personală

Sonny Flame alias Răzvan Preda (28 de ani) are o vara fierbinte, plină de concerte. A lansat de curând piesa “Contigo” iar între două concerte solistul are timp să meargă şi la sala de forţe. După ce a participat la showul “Te cunosc de undeva”, de la Antena 1, Sonny Flame a intrat în studioul de înregistrări, a lansat mai multe colaborări cu Andreea Bălan şi Tara. Solistul e şi familist, căci are o familie frumoasă şi un copil foarte reuşit. 

Mattyas

_mg_5006-as-smart-object-1.jpg

Când nu e la concerte sau în studioul de înregistrări, Mattyas merge la sala de forţă
Foto: Arhiva personală

Mattyas sau Bogdan Florea (33 de ani) a reuşit să cucerească nu numai ţara noastră cu piesele sale, dar şi Grecia şi Italia. După ce a petrecut mai mult timp în străinătate, el s-a întors în România, unde va lansa în curând un nou single, “So Criminal”. Când nu e la concerte sau în studioul de înregistrări, Mattays merge la sala de forţă, iar acest lucru se vede imediat.

Dima Trofin   

_c1k9578c_resize.jpg

Dima Trofim a filmat numeroase scene sexy, încrezător în felul în care arată
Foto: Arhiva personală

Dima Trofim (26 de ani) a devenit cunoscut mai întâi în Moldova, după ce a participat la un concurs muzical. În România a făcut parte din LaLa Band, a jucat în serialele “Pariu cu viaţa” şi “O nouă viaţă”, unde a filmat scene extreme de sexy şi a participat la “Dansez pentru tine”. S-a lansat muzical solo, a intrat În afaceri devenind patron de restaurant şi anul acesta a participat la reality showul “Ferma Vedetelor”. Printre afaceri şi concerte solistul se pregăteşte de lansarea unei noi piese.

Randy

randi.jpg

Randi merge frecvent la sală pentru a îşi menţine muşchii
Foto: Arhiva personală

Randy sau Andrei Ropcea (32 de ani) a devenit cunoscut odată cu lansarea în trupa Morandi, alături de Marius Moga. Însă în ultimii ani, şi-a făcut propia casă de producţie, Famos Production, şi a lucrat cu mai mulţi artişti printre care Delia, Jo sau Uzzi. Între înregistrari Randi a avut grijă de el şi a mers frecvent la sala de forţă, iar printre exerciţii mai înregistrează şi piese noi la care filmează şi videoclipuri.  

Mike Angelo

mihai_mike_angelo.jpg

Mike Angelo a reuşit să treacă peste probleme de sănătate, iar acum e cât se poate de grijuliu cu fizicul său
Foto: Arhiva personală

Mike Angelo a colaborat cu Randi şi a lansat mai multe piese precum "Mă bate inima" şi "I Belong to You". Artistul, pe numele său real Mihai Radu (28 de ani), a avut şi destul probleme de sănătate şi a fost la un pas de moarte. Însă Mike şi-a revenit, a continuat să facă muzică, s-a insurat şi este din ce în ce mai sexy, căci merge frecvent la sala de forţe pentru fanele lui.  

Christian Dumitrescu 

23i9d9l.jpg

Christian D merge des la sala de forţă
Foto: Arhiva personală

Christian Dumitrescu (32 de ani) este cunoscut de pe vremea când canta cu Donny în trupa Reflex. După ce formaţia s-a destrămat a cântat în alte formule, iar acum face hituri cu Narcotic Sound, alături de care a lansat “Mamacsita”. Mai mult, solistul sexy, care merge foarte des la sala de forţă, se iubeşte cu cârcotaşa Ioana Petric şi de curând a filmat videoclipul unei piese noi.  

Liviu Teodorescu

liviu_teodorescu.jpg

Liviu Teodorescu a plecat în tabăra de muzică organizată de Marius Moga, unde compune hituri
Foto: Arhiva personală

Liviu Teodorescu (22 de ani) a participat la “Vocea României, a cântat în LaLa Band, a jucat în serialul “Pariu cu viaţa” şi acum colaborează cu DeMoga Music. Aici face hituri pe bandă rulantă şi în timpul liber merge la sală. În această vară, solistul se află în tabăra de muzică organizată de Marius Moga, unde compune viitoarele hituri.  

Andrei Leonte

leonte_.jpg

La începutul carierei, era un puşti firav, dar acum Andrei Leonte are mare grijă de muşchii lui
Foto: Arhiva personală

Andrei Leonte (26 de ani) a devenit cunoscut după ce a câştiat primul sezon din X Factor. Pe atunci era doar un puşti. Între timp a mers la sală, şi-a mărit masa musculară şi continuă să lucreaze în studio la piese noi. A lansat un nou videoclip pentru melodia “Hesitate To Love” şi are concerte pe bandă rulantă.

Pepe

pepe.jpg

Pepe are timp de sală, chiar dacă e cât se poate de ocupat cu munca
Foto: Arhiva personală

Pepe (35 de ani) este unul dintre cei mai de succes cântăreţi din România. Căsătorit în prezent cu Raluca Pastramă, cu care are două fete, artistul e mereu ocupat cu diverse proiecte de televiziune şi concerte. Între muncă, Pepe merge şi la sală şi se poate spune că are look nou şi e mândru de pătrăţelele lui. 

Sali Levent

salie_levent.jpg

Sali Levent îşi etaleajă abdomenul de câte ori are ocazia
Foto: Arhiva personală

Sali Levent (21 de ani), şi el fost membru al trupei LaLa Band şi actor în “Pariu cu viaţa”, a lansat recent o piesă nouă şi a jucat în filmul “Selfie”, dar şi în continuarea peliculei. Între timp solistul a început să meargă la sală îşi etalează abdomenul în numeroasele sale spectacole.

Vlad Gherman 

146370l-640x0-w-3d7ccefb.jpg

Vlad Gherman a avut mai multe scene nud în serilele "Pariu cu viaţa" şi "O dată în viaţă"
Foto: Arhiva personală

Vlad Gherman are 22 de ani şi a debutat în trupa “LaLa Band”. Actor în serialele “Pariu cu viata” şi “O nouă viaţă”, el a avut mai multe scene nud sau la bustul gol, iar pentru ca totul să fie perfect a mers multă vreme la sală. Împreună cu iubita lui Criss Ciobănaşu face parte şi din trupa ONE. 

Jorge

jorge.jpg

Jorge a pozat recent pentru o revistă de bărbaţi
Foto: Arhiva personală

George Papagheorghe sau Jorge (33 de ani), care s-a lansat odată cu trupa Cocktalil, la emisiunea Popstars din 2003, a devenit unul dintre cei mai doriţi solişti. Trupa s-a destrămat, dar Jorge se bucură încă de popularitate.  A jucat în spectacolul “Romeo şi Julieta”, a fost cooptat în emisiunile Antenei 1, a prezentat mai multe showuri şi de curând a pozat la “pătrăţele goale” într-o revistă de bărbaţi.

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1