Ei s-au căsătorit cu Reginele Frumuseţii

6_1.jpg

Adrian Mutu îşi răsfaţă soţia, pe Sandra, cu daruri şi vacanţe scumpe, în locuri exotice

Sandra Bachici, Daniela Nane şi Matilda Pascal Cojocăriţa au frânt inimile bărbaţilor, după ce, în anii tinereţii, au câştigat mult-râvnitul titlu de ”Miss”. Acum, toate trei sunt femei de casă şi mame perfecte, păstrându-şi însă cochetăria din anii de glorie. În plus, s-au căsătorit cu bărbaţi celebri, care le răsfaţă ca pe prinţese.

A avut femei numai una şi una! Alexandra Dinu, Consuelo Matos, Catrinel Menghia, Diana Munteanu, Cristina Cepraga, Aida Yespica, Moran Atis şi cântăreaţa Blu Cantrell sunt doar câteva dintre femeile superbe aflate în palmaresul celui supranumit „Briliantul”. Adrian Mutu (39 de ani) şi-a pecetluit destinul tot cu o femeie de o frumuseţe răpitoare, iar de această dată speră să fie şi ultima căsnicie, după cele două ratate. De aproape cinci ani, fostul mare fotbalist se iubeşte cu deţinătoarea titlului „Miss România 2010”, timişoreanca Sandra Bachici (24 de ani), pe care anul trecut a invitat-o la altar.

Toţi au căsnicii fericite

Pe atunci, tânăra avea doar 17 ani, iar calităţile ei fizice i-au adus nu doar coroana de Miss, ci şi cheile unui autoturism de lux. Sandra a devenit, între timp, mămică de băieţel şi rămâne în topul celor mai sexy mămici, cu dimensiunile ideale: 90-60-90. În aprilie, se împlinesc doi ani de când l-a născut pe micuţul Adrian Tiago, însă silueta ei e în continuare de invidiat şi ar putea concura cu brio la un nou concurs de frumuseţe.

6_sandra.jpg

Sandra, la festivitatea de premiere
foto: opinia timisoarei

Se poate lăuda cu talia de viespe, dar şi cu bustul apetisant, însă nu mai este un secret că doamna Mutu a apelat la implant mamar. Sandra face sport, e atentă la alimentele pe care le consumă şi face tratamente corporale. O ajută destul de mult faptul că mama ei se implică în creşterea copilului, aşa că are suficient timp să se menţină în standarde. Mândră de formele ei perfecte, Sandra nu încetează să se pozeze în costume de baie, pe plajele exotice. În prezent, ea se află într-o vacanţă romantică în Maldive, alături de Adrian, însă familionul lui Mutu s-a stabilit pe o perioadă de doi ani în Emiratele Arabe Unite, unde fostul fotbalist a semnat un contract ca antrenor. 

Şi ei sunt îndrăgostiţi de femei superbe!

Una dintre cele mai frumoase femei din lumea filmului românesc, actriţa Daniela Nane (47 de ani), a fost şi un model de succes! În anul 1991, celebra ieşeancă s-a înscris la concursul ”Miss România”, pe care l-a şi câştigat. Ea a fost prima participantă a Romaniei la ”Miss Universe”. A fost căsătorită cu omul de afaceri Viorel Popa şi a avut o relaţie cu regizorul Andrei Zincă, iar în prezent e căsătorită cu fostul ministru de Externe Adrian Cioroianu (51 de ani).

Primul concurs de frumuseţe a avut loc la Costineşti, în vara anului 1979, sub numele de „Muncă, Tinereţe, Frumuseţe”. Câştigătoarea de atunci avea 21 de ani şi a rămas, în timp, la fel de frumoasă. Este vorba despre cântăreaţa de muzică populară Matilda Pascal-Cojocăriţa (60 de ani). Alături de violonistul şi dirijorul Ştefan Cigu (68 de ani), artista formează un cuplu frumos atât în viaţă, cât şi pe scenă. Cei doi artişti locuiesc la Bistriţa.

Loading...