Ei îl fac fericit pe Florin Piersic! Imagini emoționante cu nepoții actorului

florin_piersic_vlb.jpg

florin piersic
Actorul Florin Piersic împlinește 81 de ani
foto: Vakarcs Lorand

Florin Piersic este, cu siguranță, unul dintre cei mai îndrăgiți actori de la noi. Vineri, 27 ianuarie, marele actor împlinește 81 de ani, dar familia și prietenii s-au grăbit să îi facă urările încă de azi. Uite ce mari au crescut nepoții actorului, care îi dau putere la 81 de ani!

Florin Piersic sau ”Mărgelatu”, cum i se mai spune, după filmul cu același nume din anul 1980, va împlini vineri, 27 ianuarie, 81 de ani. Actorul nu-și arată însă vârsta, fiind la fel de vioi și plin de viață ca la tinerețe.

Spectatorii care îl iubesc și umplu sălile de teatru ca să-l vadă în spectacole sunt cei care-l umplu de energie pozitivă. Cu siguranță, și cei patru nepoți ai actorului au partea lor de ”vină” aici!

Cu trei căsnicii la activ, Florin Piersic are doi băieți, Florin (48 de ani) și Daniel (40 de ani). Florin Piersic Jr. i-a împărtășit pasiunea pentru actorie și i-a călcat pe urme, însă Daniel lucrează în cu totul alt domeniu. Fiul cel mic al marelui actor este economist și lucrează la o firmă din Viena, unde este stabilit cu familia sa.

Florin este rodul dragostei cu actrița Tatiana Iekel, iar Daniel este fiul cel mic, pe care l-a avut cu Anna Szeleș. Florinel are o fetiță, pe nume Sonia (11 ani), cu actrița Dorina Chiriac, iar de un an este tatăl unui băiețel, pe nume Sasha, pe care îl are cu iubita lui, Andreea.

dorina_chiriac_si_piersic_si_fetita_lor_sonia.jpg

florin piersic jr
Florin Piersic Jr., alături de actrița Dorina Chiriac și de fiica lor, Sonia
foto: arhivă personală

 

florin_piersic_jr.jpg

florin piersic jr
Florin Piersic Jr. și Sasha, fiul său
foto: arhivă personală

 

Și Daniel i-a făcut bunicului Florin Piersic doi nepoți, Mark Cristian (9 ani) și încă un băiețel de 6 ani și jumătate.

daniel_piersic_si_copiii_sai.jpg

daniel piersic
Daniel Piersic și cei doi băieți ai săi
foto: arhivă personală
Loading...

Citește și