Ei îi spune Fuego “Împodobeşte, mamă, bradul”! Ce crede femeia despre relația cu Irina Loghin

fuego_1.jpg

Fuego cântă de 16 ani celebrul colind "Împodobește, mamă, bradul"
Foto Facebook

17 decembrie, o zi cu mare însemnătate pentru artistul Paul Surugiu, alias Fuego. Este ziua de naștere a mamei sale. Nu este vorba despre mama “adoptivă” Irina Loghin, cum toți tind să creadă, ci despre Eugenia Surugiu, femeia cea care i-a dat viață în urmă cu 42 de ani.

Nu există Crăciun în care să nu ascultăm melodia “Împodobeşte, mamă, bradul” pe care Paul Surugiu o cântă de 16 ani încoace. Click! v-o prezintă astăzi pe femeia căreia îi este adresat colindul: mama lui Fuego, doamna Eugenia Surugiu, care tocmai și-a aniversat ziua de naștere. Emoționat, solistul i-a scris acesteia un mesaj înduioșător pe pagina de Facebook.

fuego-mama-eugenia-surugiu.jpg

Fuego mama
Fuego și mama lui, Eugenia Surugiu

”Astăzi este ziua celei care mi-a dat viață, m-a crescut, m-a format, mi-a oferit lumina viselor și m-a lăsat să zbor în lume, cu toate bucuriile mele, clădind pe lacrimile ei, pe împlinirile și sacrificiile ei, o viață de artist. Mama mea, Jeni, împlinește azi o vârstă frumoasă și chiar dacă nu-i pot fi aproape, după ce-am sunat-o azi-noapte, m-am gândit să-i scriu aceste rânduri aici, pentru că știu sigur că prietenele ei îi vor citi. Dragă mamă, sunt firești toate mulțumirile și dragostea mea! Deja e istorie faptul că sunt ce sunt datorită ție! Dar nu ți-am spus niciodată că m-ai inspirat, că munca ta, sacrificiile tale și ale tatei m-au făcut să zbor, să vreau, să lupt și să reușesc să-mi împlinesc visele, dar și să vă fac vouă o viață mai bună! Te iubesc, mamă, și crede-mă că nu voi avea vreodată suficiente cuvinte să-ți mulțumesc! Să-mi trăiești mult și bine!”.

eugenia-surugiu.jpg

Fuego mama
Eugenia, mama lui Fuego, în tinerețe

Întrebat de Click!, într-un interviu mai vechi, ce părere are mama lui despre faptul că el este perceput drept fiul Irinei Loghin, Fuego a explicat: “Într-adevăr, după ce am lansat proiectul «Mama şi fiul», multă lume m-a perceput ca fiind băiatul doamnei Irina Loghin (79 de ani). M-a onorat comparaţia. După cum am mai spus, eu sunt copilul cu mai multe mame. Dar una singură este cea care m-a format, care mi-a oferit totul şi care mi-e în continuare sprijin în momentele grele. Mama mea este fericită să ştie că sunt iubit părinteşte de atât de multe persoane, iar alăturarea părintească lângă Irina Loghin a făcut-o fericită”.

Loading...

Citește și