Ei fac bani şi audienţă la emisiuni tv doar la dublu!

13_foto-1-4-col.jpg

2015 - Ruby şi Dorian Popa s-au împrietenit la ”Sunt celebru, scoate-mă de aici!” (PRO TV)

Surpriză! Cei doi solişti, Ruby şi Dorian Popa, s-au împrietenit la cataramă la reality-show-ul „Sunt celebru, scoate-mă de aici” (PRO TV), filmat în jungla africană şi unde au fost colegi de suferinţă. În cei trei ani de la acel succes, ei au bifat mai multe colaborări, iar, în curând, îi veţi revedea în aceeaşi formulă şi în noul show ”Ultimul trib”, cu care Antena 1 speră să câştige războiul audienţelor cu Kanal D şi PRO TV.

Dorian Popa va împlini 30 de ani, pe 7 august. Însă solistul, care este şi jurat la „Next Star” (Antena 1), show ale cărui filmări se vor încheia pe 25 iulie,  nu va organiza vreun mare chef, căci, în acea perioadă, va fi plecat din ţară, mai exact în Madagascar. Dar nu în vacanţă, ci tot la muncă, împreună cu Ruby (29 de ani). Cei doi vor participa acolo la filmările noului reality-show „Ultimul trib”, care se va difuza, în curând, la Antena 1. Se zvoneşte că vor fi trei echipe, una de vedete, una de oameni obişnuiţi şi o alta formată din sportivi. Dacă e să dăm timpul înapoi, pe Dorian Popa şi pe Ruby i-aţi mai văzut, în 2015, într-un alt show de supravieţuire, filmat în Africa de Sud. Atunci au fost nevoiţi să doarmă sub cerul liber şi să mănânce viermi. Au ratat trofeul, dar speră să dea lovitura de data aceasta, căci premiul este baban, de 100.000 de euro.  Vor fi plecaţi în jur de 40 de zile, urmând ca isprăvile lor să fie difuzate de 2 sau de 3 ori pe săptămână. Concurenţii vor fi supuşi unor experienţe extreme, care le vor pune la încercare atât abilităţile sociale, cât şi cele fizice. Dorian şi Ruby au colaborat adesea pe plan profesional. Au participat la Pro TV la emisiunea “Super Tripp”, au înregistrat trei videoclipuri, ”Lasă cucu–n pace”, ”Bună, ce mai zici?” şi ”Sare pe rană”, şi au apărut tot împreună şi în filmul “Ghinionistul”. Dar şi alte vedete ţin morţiş să participe alături de aceleaşi persoane dragi, în show-urile tv.

13_foto-3-2-col.jpg

2018 - Fraţii Cătălin şi Claudiu Moroşanu s-au descurcat impecabil la ”Asia Express”, dar îi veţi vedea şi la Nea Marin (Antena 1)

Împreună au filmat şi fraţii Cătălin Moroşanu (34 de ani)  şi Claudiu Moroşanu, la „Asia Express” (Antena 1), şi îi veţi vedea şi la „Poftiţi la Nea Marin” (Antena 1).

13_foto-2-2-col.jpg

2018 - Surorile Iuliana şi Nicoleta Luciu au trecut la munca de jos la ”Poftiţi la Nea Marin” (Antena 1)

Nici surorile Iuliana Luciu (31 de ani) şi Nicoleta Luciu (37 de ani) nu se despart. Ele au jucat în mai multe telenovele, iar de curând au trecut la munca de jos în emisiunea lui Nea Marin. Cât îi priveşte pe Liviu Vârciu (37 de ani) şi pe Andrei Ştefănescu (40 de ani), aceştia se au deja ca fraţii şi câştigă bani la pachet. S-au întâlnit la „Te cunosc de undeva”, au bifat o participare la „Asia Express”, iar acum sunt ajutoarele de nădejde ale lui Nea Marin.

13_foto-4-4-col.jpg

2018 - Liviu Vârciu a făcut echipă cu Andrei Ştefănescu, iar Cruduţa cu Vica Blochina, la ”Asia Express” (Antena 1)

O altă amiciţie care le bagă bani frumoşi în buzunar este cea dintre Daniela Crudu (29 de ani)  şi Vica Blochina (43 de ani), care au dovedit, la „Asia Express”, că sunt nu numai cele mai operate vedete, ci şi cele mai curajoase femei, în situaţiile critice. 

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1