Ei au fost deja eliminați din „Ferma Vedetelor!” Emisiunea nici n-a început la tv

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Andrei Duban și Diana Dumitrescu ar fi printre primii concurenți eliminați de la „Ferma Vedetelor”, show care va începe în următoarele luni la ProTv. Emisiunea este filmată acum și va fi difuzată ulterior, însă Click! a aflat, deja, primele nume ale celor care au fost eliminați. Mai norocoasă a fost soția lui Andrei Duban, care a depășit, până acum, toate probele.

Echipa de la Pro TV filmează de zor pentru cel de-al treilea sezon al reality show-ului “Ferma Vedetelor”. Printre concurenți s-au numărat cuplul format din Andrei și Grațiela Duban precum și Diana Dumitrescu. Toți au fost testați riguros și au dispărut din peisajul public imediat după sărbătorile de Paște. 

duban1.png

Andrei Duban a ieșit cu băiețelul său la Mall
Foto: Blitz/Click!

Pe actor l-am zărit zilele trecute plimbându-se în București, la o lună de la începerea filmărilor, semn că, pentru el, aventura în „Ferma Vedetelor” s-a terminat. Astfel că, Duban și-a reluat activitatea de la teatru, jucând în piesa „Amor în farmacie” alături de Anca Ţurcaţiu și Dan Tudor. Piesa a fost pusă în scenă până și în Dublin, capitala Irlandei. 

Fosta “Regina”, actriţa Diana Dumitrescu, pare că a fost și ea eliminată. Pe Diana am zărit-o la Constanța, acasă, acolo unde și-a sărbătorit mama. Zilele trecute, ea a plecat într-o vacanță în Turcia, alături de Cătălin Botezatu și Doiniţa Oancea.

 

monica.jpg

monica barladeanu
Monica Bârlădeanu e noua prezentatoare de la "Ferma Vedetelor"
Foto: Click!

14-vedete-3-col-ciuhulescu.jpg


Roxana Ciuhulescu n-a vrut să stea departe de fiica sa, Ana Cleopatra, decât pe bani mulţi

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5